Mayflower

Uanset hvilket strikke- eller hækleprojekt, du har planer om at kaste dig over, så finder du helt sikkert det perfekte garn i Mayflowers sortiment. Mayflower er kendt for deres fantastiske garn samt for deres opskrifter til både strik og hækling.

KATEGORIER

Find den rette garntype fra Mayflower

Der findes efterhånden rigtig mange typer af garn, og de er hver især gode til forskellige formål. Bomuldsgarn fra Mayflower er godt til at hækle eller strikke hjemmelavede karklude eller babytøj med, og uldgarn er optimalt at bruge, hvis du ønsker at strikke en dejlig tyk sweater, der kan holde dig varm hele vinteren. Men Mayflowers udvalg af garn spænder altså bredere end bomulds- og uldgarn. Du finder også blandingsgarn fra Mayflower af god kvalitet, der er blandet således, at det passer til forskellige formål. 

Mayflower er, udover at være kendt for fantastiske garner, også kendt for at have mange opskrifter til både strik og hækling. De har strikkeopskrifter til både baby, børn, damer, herrer såvel som interiør og accessories.

Garn af god kvalitet til enhver smag

Er du på udkig efter garn af god kvalitet, så er Mayflowers garnsortiment et godt sted at lede. Her finder du nemlig de populære garner lavet i de allerbedste fibre, der sikrer dig en god strikkeoplevelse og et flot resultat hver gang.

Bomuldsgarn, akrylgarn og uldgarn i deres rene form er en del af Mayflowers sortiment. Du finder også skønne garnblandinger, hvor flere af ovenstående garnfibre er blandet, så de opnår forskellige egenskaber, som kan anvendes til forskellige formål. Det betyder, at Mayflower har garn, der passer til ethvert projekt.

Udover at Mayflower garn findes i mange forskellige kvaliteter, så findes det også i et væld af farver. Både rene farver, melerede farver samt flerfarvet, som kan give dine strikkeprojekter spændende og flotte farvespil. Det forskellige garn fra Mayflower fås også i flere tykkelser, så du nemt kan vælge det garn, der passer til den opskrift, som du skal i gang med.

Få dit garn fra Mayflower til gode priser med hurtig levering

Når du køber dit Mayflower garn her hos os, så er du sikret en god pris, da vi har prisgaranti på garn fra Mayflower. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at dine varer bliver hurtigt leveret, så du kan komme i gang med dit strikke- eller hækleprojekt så hurtigt som muligt. Vi ved, at det kribler i fingrene for at komme i gang med strikkepindene.

Har du spørgsmål angående vores produkter eller levering, så er du velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller vores Facebook Messenger.