Mayflower

Mayflower er et dansk firma, som også går under navnet Mayflower Strikkegarn A/S. Firmaet holder til i Brønderslev, nordjylland, og er repræsenteret i størstedelen af Skandinavien. Mayflower er voldsomt populær blandt strikke- og hækleentusiaster i både Danmark, Sverige og Norge, og populariteten tager til hvert år. Blandt de mest kendte garnkvaliteter fra Mayflower er Cotton 8/4 og Cotton 8, men de er blot få ud af mange fantastiske kvaliteter. Vi vil løbende tilføje nye kvaliteter fra Mayflower til vores sortiment - så følg godt med her på siden.

Mayflower

Mayflower garn - noget for enhver smag

I Mayflower sortimentet finder du de mest populære garnkvaliteter, lavet i de allerbedste fibre, for at sikre dig en fantastisk oplevelse når du har garnet på pindene. Du finder bl.a. et stort udvalg af bomuldsgarn, akrylgarn og uldgarn - mange gange i en skøn blanding af fibre, hvor kvaliteterne er blandede for at opnå forskellige egenskaber til ligeså forskellige formål. Der er naturligvis også rene garnkvaliteter repræsenteret, hvor kun én fiber er anvendt. Derfor er der noget til enhver smag. 

Mayflower er, udover at være kendt for fantastiske garner, også kendt for at have mange opskrifter til både strik og hækling. De har således strikkeopskrifter til både baby, børn, damer, herrer såvel som interiør og accessories. På deres hjemmeside kan du via søgefunktionen finde frem til de mange opskrifter. Du kan bl.a. søge efter opskrifter passende til bestemte årstider og du får undervejs mulighed for at sortere ud fra bestemte kvaliteter, pindestørrelser og nåletykkelser m.m. På den måde kan du finde en opskrift, som passer nøjagtigt til dit behov. Opskrifterne findes typisk på dansk og svensk.

Prisgaranti og hurtig levering af varer fra Mayflower

Når du køber garn fra Mayflower eller hvilken som helst anden producent på vores webshop, så sørger vi selvfølgelig for, at du får varerne leveret hurtigt. Vi er lagerførende på stort set alle kvaliteter og skulle det modsatte være tilfældet, vil du få tydelig besked om leveringstiden per mail. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller til din ordre, så kontakt os endelig via mail, telefon eller vores Facebook Messenger i nederste højre hjørne her på siden.

Ligesom med alle andre varer, stiller vi naturligvis prisgaranti på garn fra Mayflower. Det betyder, at du ikke behøver være nervøs for at betale overpris når du handler hos os - vi holder nemlig hele tiden øje med priserne på markedet og sørger for, at vi som minimum matcher de laveste priser. Skulle du alligevel finde Mayflower tilbud, som er billigere end vores priser, må du endelig give besked om det.