Er du blogger?

Hos Kukuk.dk sætter vi stor pris på bloggere, som skriver om deres egne erfaringer og meninger om forskellige produkter inden for garn og tilbehør. Selv følger vi aktivt med på flere blogs, som skriver om alt inden for strik, hækling og DIY.

Derudover samarbejder vi med en lang række blogs, som fra tid til anden får tilsendt varer fra os, som interessere dem. Herefter kan de skrive deres personlige og ærlige mening om produktet. På den måde finder vi sammen ud af hvilke varer der er værd at forhandle og lige så vigtigt: hvilke der ikke er værd at bruge tid på :-)

Kom godt i gang

Før vi kan starte et samarbejde, hvor du får varer tilsendt fra os, er det vigtigt for os at kende til forskellige forhold omkring dig og din blog. Vi vil gerne have svar på disse simple spørgsmål om din side:

  • Hvad er bloggens hovedemne?
  • Hvor mange besøgende har siden ca. per måned?
  • Hvor langtid har du blogget?
  • Et link til din blog.


Interesseret? Kontakt os her

Bemærk: Det skal naturligvis være en blog, som har nogle læsere og samtidig er relevant for Kukuk.dk. Vi vurderer fra gang til gang om et samarbejde er relevant og derefter hvor hvor mange produkter vi kan give. Vi garanterer ikke at vi samarbejder med alle, men giver alle en chance for at komme i betragtning.

VIL DU VINDE ET GAVEKORT PÅ 500,- KR?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration
og ikke mindst gode tilbud!