Strømpepinde

Strømpepinde er helt korte pinde, der har en spids i begge ender. De bruges til at strikke små diametre, såsom strømper. Strømpepinde kan fås i flere forskellige længder og bredder, alt efter hvad du skal strikke, og hvilken type garn du arbejder med. Her på siden finder du lette, varme, kvalitetsstrømpepinde fra mærket Knitpro. Eksempelvis har vi strømpepinde i blankpoleret birketræ, der er malet stribet i flotte og karakteristiske træfarver. Strømpepindene af metal fås også i mange flotte, skinnende farver. De behøver ikke altid være kedelige og ensfarvede.

KATEGORIER

Strømpepinde fra KnitPro

Knitpro laver strømpepinde i både træ og aluminium. Træpindene har den store fordel, at de ikke er ligeså glatte, som dem af aluminium. Derfor glider maskerne heller ikke nær så nemt rundt på og af pinden. Det er specielt en fordel her, fordi strømpepinde, i modsætning til jumperpinde, er spidse i begge ender, og det gør det selvsagt lidt sværere at holde maskerne på. For erfarne strikkere er det dog ikke en helt ligeså stor udfordring. Til gengæld er strømpepinde i metal mere solide og holder i længere tid. Det er i høj grad en smagssag, hvad man har lyst til at strikke med.

Udover at strømpepinde naturligvis er særdeles velegnede til at strikke strømper, er de også gode, når man skal strikke ærmer eller huer. Ofte skal der bruges 4-5 pinde på samme tid, og derfor sælger Knitpro også strømpepinde i pakker med 5 stykker i. Så har du højst sandsynligt nok til dit strikketøj.