Garn til pind 4-4.5 mm

KATEGORIER

PRODUKTER

Her hos kukuk.dk forhandler vi meget forskelligt garn. Du kan vælge mellem forskellige farver og kvaliteter blandt nøglerne her på siden, og du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores andre kategorier.

På denne side har garnnøglerne det til fælles, at de er perfekte til både strikkepinde, hæklenåle og hakkenåle i størrelse 4. At pindene er størrelse 4 betyder, at de måler 4 millimeter i tykkelsen på det bredeste sted. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse pind du har, og ikke kan komme til at måle den på almindelig vis, så kan du også købe en pindemåler. Find din nye yndlingsfarve af garn til pind 4 i vores sortiment

Køb dit garn til pind 4 hos kukuk.dk

Hos os finder du et hav af lækre varer, der kan bruges til ethvert strikkeprojekt eller hækleprojekt. Blandt garntyperne her på siden, som passer til strikke og hæklepinde i størrelse 4-4,5 mm., kan du blandt andet vælge mellem merino, bomuld, silkegarn og bambus.

Vi kan levere inden for 1-2 hverdage, og du kan frit bestemme, om du vil have leveret dine varer til din hjemmeadresse eller en pakkeshop.