Strikke- og hækleopskrifter (Kits)

Med en strikkeopskrift / strikkekit kan du nemt og hurtigt komme i gang med det strikkeprojekt, som du drømmer om. Måske vil du strikke en dejlig trøje til din niece? Eller måske længes du efter et varmt og vamset tæppe, som du kan hygge dig med, når de kolde måneder nærmer sig. Uanset hvad, så kan du her hos os finde en masse forskellige og spændende strikkeopskrifter.

KATEGORIER

Hvad får du med i en strikkeopskrift?

Strikkeopskrifterne er nemme at gå til. Der er angivet i opskriften, hvilken type garn der skal bruges, samt hvilken tykkelse strikkepinde, der anbefales til opskriften. Ofte er der også angivet et garnalternativ, så du har flere typer garn, som du kan vælge imellem. Det er desuden også angivet i opskriften, hvor meget garn du skal bruge til den valgte opskrift. Vær opmærksom på, at hvis du skal strikke tøj, så vil garnmængden variere alt efter, hvilken størrelse du skal strikke.

Strikkeopskrifter online til nybegyndere og eksperter

Er du ny i strikkeverdenen?

Så strikkeopskrift med en strikkekit et godt sted at starte. Du kan finde strikkeopskrifter, der passer til alle niveauer – både begynderniveau og ekspertniveau.

Er du nybegynder, kan det være en god idé at finde en strikkeopskrift, der ikke er alt for kompliceret. Kender du ikke til mange strikketeknikker endnu, kan du kaste dig over et projekt, der hovedsageligt indebærer glatstrik. Det kan også være lidt nemmere at strikke på store pinde frem for små pinde, hvis du ikke har strikket før.

Er du erfaren strikker, og ved hvad det hele handler om, så kan du sagtens gå i gang med nogle af de lidt mere udfordrende projekter med mønstre og komplicerede teknikker. Sortimentet af gratis strikkeopskrifter online indeholder noget for enhver smag. Både når det kommer til garnkvalitet, udseende og sværhedsgrad.

Strik til hele familien

Er det et nyt familiemedlem, der har brug for et babytæppe eller en kjole? Eller måske har du selv brug for en pæn og moderne cardigan? Uanset hvad, så er det bare frem med strikkepindene og i gang. Alle bliver glad for hjemmestrik, det er gaver lavet med kærlighed og omtanke, og så er trøjen eller tæppet du strikker helt unik.