DANMARKS BILLIGSTE - STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL- LLAMA SILK FRA JÄRBO - SPAR 33% - NU KUN KR. 55

Strømpegarn

Strømpegarn er kendt for at være utroligt slidstærkt, men samtidig også for at være af en lidt grov kvalitet, hvorfor det med fordel kan betale sig at kigge efter strømpegarn, der er fremstillet af fibre, som gør garnet både blødt og behageligt. Denne type garn, kan som navnet foreskriver, anvendes til at kreere strømper, men strømpegarnet er et alsidigt garn med et utroligt stort brugsområde, hvorfor det altså kan benyttes til at fremstille meget andet end sokker. Et eksempel på lækkert strømpegarn, der både er slidstærkt og blødt, er Drops Fabel, som er fremstillet af 75 % uld og 25 % polyamid. Et andet skønt strømpegarn er Drops Delight, som har samme gode kvalitet, men er en anelse mere delikat. Strømpegarn findes typisk i meget flotte farver og mønstre.

Strømpegarn til hverdag og fest

Uanset om du er mest til strikkede sokker i ensfarvede nuancer med et rent look eller strømper i flerfarvede print, så findes der mange muligheder for dig. Er du eksempelvis tosset med stærke farver, har du to valgmuligheder - enten en kraftig unicolor eller en multifarvet version, som indeholder flere flotte farver. I min kategori med print strømpegarn, finder du både mouline, print, sprayprint og longprint varianter. DROPS Fabel er et af de mest populære garner af denne type. Afhængig af hvilken størrelse strikkepind du vælger at bruge og hvilket garn du køber, så vil strømpen få sit eget unikke mønster. Nogle strømper ender med farver i aflange striber, mens andre mere ligner et puslespil, hvor hver brik har sin egen farve.

I mange strømpeopskrifter vil du opleve, at der er god mulighed for at mikse unicolor og print sokkegarner med hinanden. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne. Jo mere du blander, des mere spændende bliver resultatet. Det vigtigste er, at du holder øje med at strikkefastheden på de forskellige garner er ens. 

Køb sokkegarn online og spar penge

Jeg har mange strømpegarner på lager her hos Kukuk.dk. Ofte kører jeg udsalg og tilbud på de forskellige varianter og derudover har jeg altid prisgaranti på alle varer, så du behøver ikke spekulere på om du betaler for meget. Jeg er sat i verden for at du kan købe billigt strømpegarn uden bekymringer. Derudover har jeg også 365 dages returret, så du heller ikke behøver at være bange for om garnene nu også er de rigtige - den kan nemlig let byttes eller returneres. Skulle du opleve problemer med det købte sokkegarn, så tag kontakt til mig på mail info@kukuk.dk eller telefon, så skal jeg nok hjælpe dig. Lige nu kan vi anbefale dig, at tage et kig på vores Mayflower strømpegarner 1 Class og 1 Class Print. Det er et lækkert sokke garn i fantastiske farver. 

Kategorier

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre

Køb for 499 DKK mere og få GRATIS fragt!