Strikkepindesæt

Et strikkepindesæt er på mange måder et fornuftigt køb. Blandt andet fordi du får en masse nyttigt grej ved et enkelt køb, men også fordi der ofte er penge at spare ved at købe sæt frem for enkelte strikkepinde.

Hvis du som nybegynder endnu ikke ejer noget strikkegrej, så er et af vores strikkepindesæt fra DROPS Garnstudio et godt sted at starte, men sættet kan bestemt også anbefales, hvis du er garvet indenfor strikkefaget og mangler nye strikkepinde i ekstra god kvalitet. 

Strikkepindesæt kommer typisk i et praktisk etui, så du altid har styr på, hvor dine strikkepinde er.

Smarte og fleksible strikkepindesæt

Et strikkepindesæt er smart på flere måder. Udover at det er smart at have sine strikkepinde samlet, så har du altså også mulighed for at få strikkepindesæt med rundpinde, hvor rundpindene er udskiftelige. Det betyder, at det bliver meget nemmere for dig, når du skal strikke projekter, hvor du skal bruge rundpind.

Med et strikkepindesæt med rundpinde, får du også wires med i forskellige længder, som du kan skrue rundpindene på. På den måde kan du også undgå at have en masse forskellige rundpinde i forskellige længder og tykkelser. Et strikkepindesæt med rundpinde er mere enkelt og nemt at holde styr på.

Ofte skal man bruge forskellige tykkelser af strikkepinde til f.eks. en trøje, hvis du skal gå fra ribstrik til glatstrik. Skal du f.eks. skifte fra pind 4 til pind 5, skruer du blot pind 4 af og sætter pind 5 på, og så er du klar til at strikke videre på din trøje.

Brug strikkepindesæt rundpinde til forskellige projekter

Har du et strikkepindesæt med rundpinde, så kan du nærmest strikke hvad som helst. Ofte strikker man huer eller sweatre på rundpinde, men selv projekter, der ikke nødvendigvis skal strikkes på rundpinde, kan sagtens strikkes på de runde strikkepinde. Rundpinde er meget behagelige at arbejde med, og de fylder heller ikke så meget, hvis du f.eks. skal have den med i tasken.

Strikkepindesæt fås i mange forskellige varianter og i flotte farver, der helt sikkert giver positiv energi til dit strikkeprojekt. Vi har strikkepindesæt af god kvalitet, til dig der er garvet indenfor strikkefaget, samt strikkepindesæt der passer til dig, der skal have slået din første maske op.

Her på webshoppen fører vi et flot sortiment af strikkepindesæt, som indeholder alt fra strømpepinde og rundpinde, der kan skiftes, til wirer og kabelovergange.