Jumperpinde

Her finder ud vores udvalg af jumperpinde fra mærkerne DROPS GarnstudioKnitPro og Hoooked. Du kan få dem i forskellige udgaver. De findes både i lyst og mørkt birketræ, aluminium og plastik. Dem fra Knitpro er endda lavet med striber i flotte farver. Det må godt være lidt festligt, når man strikker. Derudover findes jumperpinde i flere størrelser. Du kan få dem fra de helt små pinde på 2 mm i diameter til de store pinde på 20 mm i diameter. Du har altså masser af muligheder med jumperpinde.

KATEGORIER

Hvad er jumperpinde?

Der findes rigtig mange forskellige slags strikkepinde. En af dem, som vel nok også er den meste kendte, er jumperpinde. Det er lange strikkepinde med en knop i den ene ende. Dens funktion er at forhindre maskerne i at falde af pinden, mens du strikker. Så slipper du for det besværlige arbejde med at samle masker op igen. Jumperpinde anvendes til strikkeprojekter, hvor du skal strikke frem og tilbage. Du kan også strikke frem og tilbage med rundpine, og nogle foretrækker at bruge netop rundpinde i stedet for, fx når de sidder med meget tunge strikketøj.

Jumperpinde i træ er specielt gode til nybegyndere. Det skyldes, at de ikke er lige så glatte, som dem af plastik og metal er. Derfor glider maskerne ikke helt så nemt af. For de mere erfarne strikkere er det rart, når maskerne glider lettere rundt på pinden, og derfor foretrækker mange at bruge jumperpinde af især metal.