Mayflower Cotton 8/4

Mayflower Cotton 8/4 er en klassisk garnkvalitet fra danske Mayflower, som er en af vores absolutte kundefavoritter. Karakteristisk for denne kvalitet er, at den er lavet af 100 % ren bomuld, hvilket efterspørges i stor stil af strikke- og hækleentusiaster verden over. Særligt i sommermånederne er Cotton 8/4 fantastisk populær. Garnet købes i 50 grams nøgler med en løbelængde på 170 meter og med en anbefalet pindestørrelse på 3-3,5 mm. Derfor er det et klassisk 8/4 bomuldsgarn. Mayflower Cotton 8/4 findes i et bredt udvalg af fantastisk flotte farver - lige fra de sarte, støvede nuancer til de mere skrigende af slagsen. Gå selv på opdagelse herunder - du kan med garanti finde en farve de passer dig!

Indhold: 100 % Bomuld
Vægt: 50 gram
Længde: ca. 170 meter
Anbefalede Pinde/Nåle: 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 27m x 38p
Håndtering: Maskinvask 60°C / Tørres fladt

PRODUKTER

Mayflower Cotton 8/4

Et garn i mange farver

Mayflower Cotton 8/4 er opdelt i henholdvis Print og Unicolor farver. Der vil ofte være en lille prisforskel mellem disse - med Print som den dyreste variant. Garnet bliver produceret i alle tænkelig farver og du kan med garanti finde en, der matcher dit behov. Vi forsøger altid at have samtlige farver hjemme, så du ikke behøver gå forgæves, men skulle vi imidlertid være udsolgt på en farve, du er interesseret i, må du endelig tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning. 

Hvad kan jeg strikke/hækle i Mayflower Cotton 8/4?

Garnet har mange gode egenskaber, som også har været medvirkende til den store efterspørgsel, der er på kvaliteten. Du vil kunne finde lignende egenskaber hos garner fra andre producenter, men Mayflower ligger generelt flere niveauer over størstedelen af producenterne i samme prisklasse. 

Mayflower Cotton 8/4 kan bruges til både beklædningsgenstande og interiøs. På producentens egen hjemmesiden kan du finde massevis af opskrifter specielt til denne garnkvalitet. I øjeblikket bruges garnet hyppigt til børne- og babytøj, men garnet kan også bruges til voksne og til hækling. Det er vitterligt kun fantasien der sætter grænserne. Vi har mange kunder som har anvendt det til at strikke og hækle puder, dækservietter og selvfølgelig de klassiske karklude.

Vask og håndtering

Bomulden i disse nøgler bør vaskes ved maksimalt 60 grader i vaskemaskinen. Er garnet ikke blevet voldsomt beskidt, så anbefaler vi at du nøjes med 40 grader, da dette slider mindre på fibrene. En god tommelfingerregel er, at de mest kulørte nøgler bør vaskes ved 40 eller 60 grader, mens de hvide og naturlige farver faktisk kan klare en kogevask. Grundet garnets høje kvalitet kan du uden problemer vaske det igen og igen uden at påvirke dets gode egenskaber. Vi anbefaler altid, at du føler vaskeanvisningerne på banderolen for det enkelte nøgle for dermed at sikre den bedst mulige holdbarhed.