Strikkepinde

Der findes næsten lige så mange forskellige slags strikkepinde, som der findes typer af garn. Strikkepinde fås i forskellige typer, tykkelser, længder, materialer og farver. De strikkepinde, du skal bruge, afhænger blandt andet af, hvilket strikkeprojekt som du skal i gang med. Det kan også være, der er nogle bestemte strikkepinde, du foretrækker at strikke med. Køb dine strikkepinde online her, og find dem, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilke strikkepinde du er på udkig efter, så kan du finde gode kvalitetsstrikkepinde her.

KATEGORIER

Køb de rigtige strikkepinde online til dit strikkeprojekt

Når du skal købe nye strikkepinde, er det vigtigt, at du blandt andet tager højde for, hvad det er, du skal strikke. Skal du f.eks. strikke strømper, er det strømpepinde, du skal have fat i. Strømpepinde kommer i sæt af fem pinde, der er spidse i begge ender. Strømpepinde kan også bruges til at strikke huer eller ærmer på trøjer med.

Hvis du skal strikke en trøje eller et håndklæde, så er det muligvis jumperpinder, som du skal have fat i. Disse har en knop i enden, som sikrer at maskerne ikke falder af. I sortimentet af strikkepinde finder du også rundpinde og strikkepindesæt. Vores sortiment rummer et væld af kvalitetsstrikkepinde, som du kan fremstille nogle flotte projekter med.

Vælg blandt andet mellem:

  • Snoningspinde
  • Strømpepinde
  • Udskiftelige rundpinde
  • Jumperpinde
  • Rundpinde
  • Strikkepindesæt
  • Tilbehør til pinde – såsom wire, maskehjælper, strikkeelastik, pindemarkør og maskemålere.

Rundpinde og strikkepindesæt

Med et strikkepindesæt har du altid styr på, hvor dine strikkepinde er, da de kommer i et etui. Køber du et sæt med udskiftelige rundpinde, så er der ingen grænser for, hvad og hvor mange strikkeprojekter du kan have gang i. Et sæt med de runde strikkepinde indeholder forskellige pinde samt wires. Køber du dine strikkepinde online i form af et sæt frem for enkeltvis, kan du spare penge, som du kan bruge på garn og andet tilbehør. En rundpind er en rigtig god strikkepind, der er ideel at bruge til mange forskellige strikkeprojekter. Den er især god til trøjer og huer. Når du strikker rundt, så slipper du for at sy delene sammen. 

Tilbehør til gode strikkepinde

Når du har gode strikkepinde, så har du også brug for tilbehør hertil. Du kan f.eks. købe en ekstra wire til dine udskiftelige rundpinde, og du kan købe pindemålere og maskemarkører. Alt hvad en strikkeentusiast har brug for.

Har du spørgsmål angående vores produkter eller levering, så er du velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller vores Facebook Messenger.