Garnoversigt

Kvalitetsgarn til konkurrencedygtige priser.

KATEGORIER

Kvalitetsgarn til konkurrencedygtige priser

På denne side finder du en oversigt over de forskellige kategorier af garn, som vi sælger her på webshoppen. Der er garn for enhver smag og til ethvert behov. Du kan her finde garn, som egner sig til blød babyhud og garn, som er mere velegnet til kvinde- og herretøj, sokker og huer m.m. Desuden er der masser af garnkvaliteter, som er velegnede til at hækle interiørprojekter til hjemmet i. På samtlige produkter og underkategorier vil du kunne se en grundig beskrivelse af garnets egenskaber og muligheder for anvendelse, så du får det optimale ud af dit garn.

Billigt Garn

Vi fører både meget billigt garn såvel som dyrere og mere luksuriøse garner. Der skal nemlig være noget for enhver smag og til ethvert behov. Vi har valgt at sortere garnet efter indhold således at du let kan finde frem til det materiale, du ønsker garnet i. Vi har bl.a. bomuldsgarn, alpacagarn, uldgarn, merinogarn, effektgarn og sågar økogarn i sortimentet. 

Strikkegarn til de kolde måneder

Sammen med det danske efterår og vinter følger sne, slud, regn og lave temperaturer. Hvis du, som de fleste af os, godt kan lide at holde dig varm selv i disse måneder, er du kun et klik væk fra det garn, som kan hjælpe dig med netop det. Blandt vores udvalg af strikkegarn, som egner sig godt til de små grader, finder du et stort og voksende udvalg. Jeg sælger billigt garn i alle kvaliteter - både alpaca, lama, mohair, merino og fåreuld. Hver kvalitet har sine egne særlige egenskaber, men har dét til fælles, at de kan holde dig varm og selv på kolde vinterdage. Du er velkommen til at gå på opdagelse i mit udvalg på webshoppen.

Ønsker du istedet at skabe lunt tøj og tilbehør, som har er mere skånsomt og blødt mod huden, end de ovennævnte kvaliteter, kan du gå på opdagelse i mit kæmpe udvalg af bomuldsgarn. Garn produceres af bomuldsfibre egner sig særligt godt til babystrik og strik til personer med sensitiv hud.

Vi forhandler også billigt strømpegarn i fantastiske kvaliteter, som sikrer dig lune tæer i adskillige vintre i træt. Garn til strømper udmærker sig i øvrigt ved at det produceres i de mest fantastiske farver og print. Jeg har strømpegarn fra bl.a. Mayflower og Drops Garnstudio.

Er du tosset med filtning? Så er du heldig - mange af garnerne i de nævnte kategorier egner sig nemlig perfekt til at filte. Filtning bruges ofte til huer, sutsko og dekorationer og giver et anerledes og spændende look.

Garn til de lune og lyse timer

Strik og hækling er i høj grad et hit om sommeren. Hvor det tidligere var forbeholdt de kølige måneder, er strikke- og hæklegarn idag en fast bestanddel af mange kvinders feriearsenal. Og dét med god grund! Med et fint og let garn, med svalende egenskaber, kan du strikke eller hækle dig selv et lækkert sjal, poncho eller anden letvægtsbeklædning til de lange, lyse nætter. Jeg sælger billigt garn til netop dette formål, hvor bomuldsgarn og merinogarn er særdeles populære valg grundet deres bløde tekstur. Derudover er blandingsgarn af af bomuld og hør - såkaldt hørgarn - også utroligt populært. Det har bomuldsgarnets svalende kvaliteter, men et mere rustikt og særpræget udseende.

Leder du efter garn i forskellige fibre, så tag et kig på mine blandingsgarner her.