Garn til pind 7 mm

KATEGORIER

Køb dit garn til pind 7 mm hos os i dag

Hos kukuk.dk gør vi vores bedste for altid at have et godt, farverigt og alsidigt udvalg af garn til alle formål. Her på siden har vi samlet garn, der passer til pinde på 7 mm i omkreds – for det er det, størrelsen betyder. Det vil sige, at det er garn, vi anbefaler sig at bruge, hvis du specifikt er på jagt efter en type, der er god til en pind nr. 7. Vælg blandt andet den lækre alpaca og uld, som er yderst blødt, varmt og har et mohair-lignende udtryk. Klik ind på udvalget herunder for at se, hvilke varianter og farver de findes i.

Når du handler hos Kukuk.dk, så kan du være sikker på at få et lækkert produkt hjem inden længe. Vi er specialiserede i alt, hvad der har med strikke, hækle, hobby og andre krea-projekter at gøre, og derfor har vi nøje udvalgt det, du finder her på siden. Derfor gælder det naturligvis også for de garntyper, du finder her på siden.

Søger du et særligt mærke eller har du spørgsmål til vores produkter, webshop eller andet? Tøv ikke med at kontakte os her, så skal vi med glæde vende retur. Vi vejleder gerne, giver inspiration og svarer altid på spørgsmål.