Silkegarn

Silkegarn er utroligt blødt, skinnende og let, hvorfor netop denne type garn egner sig særligt til de lidt finere og mere eksklusive designs. Her på siden finder du nogle luksuriøse kvalitets blandingsgarn, hvor den fine silke er blevet kombineret med det populære alpacauld, som kan tilføje garnet ekstra blødhed og forsyne det med en varmeisolerende effekt, således at garnet både kan anvendes til at kreere sommer- og vintertøj. Sætter du pris på at anvende silkegarn til strikning, hækling og vævning, kan vi tilbyde dig denne populære kvalitet til faste lave priser. Jeg har et omfattende udvalg af garn indeholdende smukt, fint og glansfuld silke, som er eftertragtet af strikke- og hækleentusiaster verden over.


Silkegarn

Køb silkegarn online og find det største udvalg

Som nævnt har jeg et stort udvalg af silkegarn i højeste kvalitet. Vi forhandler en lang række brands, farver og kvaliteter, der sikrer dig, at du kan finde netop den kvalitet, du er på udkig efter. Silkegarn er typisk et blandingsgarn, som ofte blandes med uld, polyamid og alpacauld. Dette skyldes, at de sidstnævnte fibre tilfører blødhed og varme, som silken i sig selv ikke kan levere.

Vi sælger garn af silke fra en række af verdens førende brands, hvilket sikrer dig høj kvalitet. Samtlige varer er nøje udvalgt ud fra strenge kvalitetskrav og er testet efter europæisk standard. Derfor kan du købe garn produceret af din fineste silke fra bl.a. DROPS Garnstudio og Järbo, der er to af vores primære samarbejdspartnere. Vi udvider løbende sortimentet for at kunne indfri enhver forespørgsel fra vores kunder. Har du forslag til et nyt brand eller en ny garnkvalitet, er du meget velkommen til at kontakte os. Her på shoppen kan du på nuværende tidspunkt finde bl.a. DROPS  DROPS Brushed Alpaca Silk og Baby Alpaca Silk, som begge egner sig til små og store strikkeprojekter.

Hvorfor vælge silkegarn?

Hvis du holder af at arbejde med eksklusivt, luksuriøst garn, så bør du vælge silkegarn til dine hækle- og strikkeprojekter. På grund af sin skinnende og bløde tekstur er silke en garnkvalitet, som særligt egner sig til de mere eksklusive designs. Garnkvaliteten er blevet anvendt med stor succes i årtier og intet tyder på, at dets popularitet skulle være aftagende.

Tøj strikket eller hæklet af blandingsgarn indeholdende silke er særligt velegnet til personer med følsom hud. Derfor anvendes silkegarn også ofte til babystrik og børnestrik. Silkefibrene er skånsomme og bløde mod huden, kløer ikke og giver ikke de gener, som andre kvaliteter kan give ved hyppig brug. Mine silkegarner findes i et fantastisk udvalg af smukke farver og nuancer, som gør det muligt for dig at strikke og hækle tøj til alle årstider og lejligheder. Ønsker du at sætte dig eget personlige præg på dit projekt, kan du med fordel blande forskellige farver og kvaliteter - kombinationsmulighederne er næsten uendelige og det er faktisk kun fantasien, som sætter grænserne.

Håndtering og vask af silkegarn

Har du strikket eller hæklet tøj eller andre projekter i silke, skal du være opmærksom på hvordan du bedst håndterer og vasker tøjet. Silkegarn er slidstærkt, men samtidig følsomt og derfor er det vigtigt at følge de angivne vaskeanvisninger. Generelt anbefaler jeg, at tøjet vaskes med maksimalt 30 grader og gerne ved håndvask. Derefter tørres det fladt og må aldrig puttes i tørretumbleren. De nøjagtige vaskeanvisninger kan du findes her på webshoppen og på garnets banderole.

Gå tilbage og se hele udvalget af garn her.