Strikkekits

Her hos Kukuk.dk finder du strikkekits, som består af både garn og opskrift i ét. Under hvert kit finder du beskrivelser med oplysninger om hvilke pindestørrelser du skal bruge, hvor meget garn der skal bruges til de forskellige størrelser samt hvilken strikkefasthed opskriften har. På den måde kan du hurtigt og nemt bestille dit næste projekt i din størrelse og den ønskede farve.

 

Du kan bruge vores søgefunktion til at finde netop din favorit strikkekit. Skriv f.eks. "Bomuld strikkekit", "Alpaca strikkekit", Merino strikkekit" osv. 

Se søgefunktionen herunder.


PRODUKTER

Strikkeopskrifter med garn

De fleste strikkekits fra Kukuk.dk indeholder garn, som passer i kvaliteten til opskriften. Under hvert strikkekit kan du se det tilhørende garn, vælge din størrelse og bestille den helt korrekte mængde garn til opskriften. Her er det op til dig, om du vælger standardfarven i strikkekittet, eller om du designer dit eget kit ved at vælge en anden farve.

Strikkegarn og opskrifter til alle

I vores udvalg af strikkekits kan du finde inspiration og købe ind til dit næste strikkeprojekt. Vi tilbyder både strikkekits og strikkeopskrifter med garn til overdele til damer, accessories, tilbehør til boligen samt strik til de små. Uanset hvad du er på udkig efter, er der i vores udvalg af strikkekits og strikkeopskrifter noget for enhver smag både hvad angår stil, alder og størrelse.

Mangler du et nyt projekt, eller har du endnu ikke givet dig i kast med at lære at strikke? Med vores strikkekits kan du nemt finde frem til dit næste projekt eller komme i gang med dit første.

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find lige den opskrift, der passer til dine behov. Lige meget hvilket niveau du er på, tilbyder vi strikkekits, som kan skræddersyes til ethvert ønske.

Med andre ord: med et strikkekit fra Kukuk.dk bliver det ikke nemme at komme i gang med at strikke.