Effektgarn

Effektgarn er en betegnelse for de garnkvaliteter og typer, som tilfører dine strikke- og hækleprojekter et ekstra pift og giver det personlighed. I mit udvalg finder du Drops Glitter, som er et garn der glitrer i enten guld, sølv eller røde farver. Derudover har jeg refleksgarn fra SeeMe, som du med fordel kan strikke sammen med almindeligt garn for at tilføje reflekser til dit strikkede tøj eller til huer og vanter. På den måde kan du øge sikkerheden i trafikken efter mørkets frembrud på en rigtig fin måde. Refleksgarn ses ikke i almindeligt dagslys.


Effektgarn

Bliv sikker i trafikken med refleksgarn

Refleksgarn eller effektgarn, som det også kaldes, er den perfekte løsning til dig, der ønsker at kunne færdes trygt i trafikken og sende dine børn ud efter mørkets frembrud uden at være bekymret. Reflekserne i garnet ses ikke i dagslys, men lyser kraftigt op i mørket, når lyset fra biler og cykler rammer det. Det giver dig mulighed for at strikke reflekstråden ind i din kreationer uden at det påvirker mønstrene negativt. Vi forhandler både den såkaldte reflekstråd, som er en tynd tråd, du strikker sammen med almindeligt garn, og så har jeg Järbo Reflex, som er et lækkert uldgarn med indbygget refleks-effekt.

Lav flotte kreationer med effektgarn

Derudover har jeg effektgarn, som ikke har refleks effekten, men istedet glitrer og tilfører dit projekt et ekstra pift. Effektgarn findes i både sølv, guld og rød og anvendes ofte til mere dekorative mønstre, som eksempelvis op til jul, hvor mange bruger disse flotte farver til julepynt og gaver. Jeg forhandler effektgarn fra Järbo, SeeMe, Mayflower og DROPS.

Gå tilbage til oversigten over garn her.

Effektgarn fyldt med... effekter :-)

På siden her finder du som nævnt flere typer effektgarner, som er særdeles brugbare når du ønsker at pifte dine strikkeprojekter lidt ekstra op. Du kan købe effektgarnet her let og hurtigt i min garnbutik.