Bambusgarn


KATEGORIER

Strik tøj i bambusgarn for miljøets skyld 

I de senere år er bambusgarn blevet utroligt populært over det meste af verden og det er der flere gode grunde til. Langt de fleste garnkvaliteter udvindes af animalske fibre, som eksempelvis fra fåreuld, alpacauld, lama og andre dyr. Men bambus er i modsætning til disse en vegetabilsk fiber, der derfor er langt bedre for miljøet. Bambusfibrene minder en del om græs og er du veganer, bør disse garnkvaliteter være lige noget for dig. Bambusgarn tillader kroppen at ånde bedre end de fleste andre garner. Derudover er det antibakterielt og er fantastisk til alle, som ikke tåler uld eller syntetiske fibre.

Bambusfibrene er nedbrydelige og behandlingen af garnet, der laves ud af fibrene, indeholder ikke nær så mange behandlingsprocesser som eksempelvis bomuldsgarn. Dette betyder at du med god samvittighed kan anvende bambusgarn - men uden at du behøver at frygte for kvaliteten af garnet og dit færdige projekt. Bambus garn har nemlig de samme gode egenskaber som du kender fra bomuldsgarnene og mange garnkvaliteter består da også af et mix af netop bomuld og bambus. Dette giver et fantastisk blandingsgarn, som har det  bedste fra både bomulden og bambus - førstnævnte giver struktur, mens sidstnævnte bibringer slidstyrke og holdbarhed. Begge fibre er meget bløde, så disse garner er fantastisk bløde og gode til baby og børnestrik. Garn af bambus er dermed det miljørigtige valg til dig, der sætter pris på den verden vi lever i.

Køb bambus garn online til billige priser

Her hos Kukuk.dk ønsker jeg som altid at være din yndlingsleverandør af garn og tilbehør og garn lavet af bambus er ingen undtagelse. Derfor vil du også finde de bedste priser på markedet på min shop og skulle det ikke være tilfældet, så kan du benytte min prisgaranti og så matcher vi prisen. Derudover har vi altid lynhurtig levering på maksimalt 2 hverdage og 365 dages returret, så du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt du kan lide farven på garnet eller andre uforudsete ting.

Gå tilbage og se hele mit garnudvalg her.