Mayflower Easy Care Classic

Er du på udkig efter kvalitetsgarn, som er fremstillet i 100% ren uld? Så er du havnet det helt rigtige sted, hvor vi har samlet al vores Mayflower Easy Care Classic-garn.

Mayflower er et elsket brand blandt mange strikkere, da den danske producent har fokus på både det slidstærke garn af ordentlig kvalitet, som giver et vidunderligt slutresultat og desuden er supernemt og behageligt at arbejde med for fingrene.

Garntype: Uldgarn
Indhold: 100 % Uld
Vægt/længde: 50 gram = ca. 106 meter
Anbefalede pinde/nåle: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 28p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

PRODUKTER

Det perfekte garn til hverdagsbrug


Det er garn af høj kvalitet, som kan anvendes til mange typer af tøj og accessories. Garnet er især velegnet hvis du skal strikke tøj til de helt små – garnet kan nemlig vaskes utrolig mange gange uden det har en påvirkning på hverken tekstur, kvalitet eller holdbarhed. Easy Care Classic er nemlig superwash-behandlet, som giver mulighed for at smide det en tur i vaskemaskinen ved 40 grader.

Gå på opdagelse i vores sortimentet, og find dit nye lækre Mayflower Easy Classic-garn, som kan bruges til et talrig af strikke- samt hækleprojekter.

Easy care classic til den lille nyfødte

Hjemmestrik er den oplagte gave til den lille nyfødte. Det er en personlig gave, som der er lagt tid og tanker ned i. Forældrene skal som allerede nævnt ikke bekymre sig om gylpepletter og lignende på det nye tøj, da det snildt kan klare en tur i vaskemaskinen.

Husk, at strik til den nyfødte er et forholdsvis overskueligt projekt, da det helt naturligt ikke er lige så tidskrævende, som strik til voksne. Vi har et stort udvalg af Mayflower Easy Classic, som formentlig giver dig god mulighed for at finde din ønskede farve.

God strikke- og hæklefornøjelse. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores garntyper, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail, hvor vi svarer inden for ét døgn.