Mayflower Easy Care

Mayflower Easy Care er en meget populær garntype, som vi har et bredt udvalg af her på siden. Når du klikker et garnnøgle hjem, så vil du hurtigt bemærke, at det er af god kvalitet, som sikrer et godt slutresultat – uanset om du skal strikke en sweater eller måske et sjal.


Garntype: Uldgarn
Indhold: 100 % Uld
Vægt/længde: 50 gram = ca. 185 meter
Anbefalede pinde/nåle: 3 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 28m x 40p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

PRODUKTER

Garn i alle regnbuens farver


Det fine garn kommer i alverdens farver. Spektret dækker faktisk hele farvepaletten, som giver rig mulighed for at slippe kreativiteten løs. Uanset om du er på udkig efter neutrale enkle farver eller prangende stærke farver - ja så har vi det i vores sortiment her hos Kukuk.dk.

Det bløde garn kan bruges af både børn og voksne, da det er af høj kvalitet, som hverken irriterer eller kradser mod huden. Klik dit nye og kvalitetsstærke garn hjem i din virtuelle indkøbskurv, og få fornøjelsen af det allerede om få dage – vi sørger nemlig altid for lynhurtig levering.

Fordelene ved Easy Care garn

Denne garntype kan maskinvaskes på 40 grader, hvilket forstærker brugsanvendelserne. På denne måde kan du altså sagtens strikke børnetøj til de mindste i husstanden uden at bekymre dig om snavsede pletter – du kan blot smide det en tur i vaskemaskinen, og så er de væk igen.  

Easy Care Mayflower er den tyndeste garnkvalitet i Easy Care serien. Uldgarnet beskytter naturligvis godt mod kulde, men i og med at der er et forholdsvis tyndt uldgarn, så bliver det ikke nær så varmt for kroppen. Garnet kan altså bruges hele året rundt og til alverdens forskellige strikkeprojekter.

Vi kører ofte med gode tilbud her på vores webshop, hvor du kan spare en masse penge. Følg desuden med på Facebook, hvor vi ligeledes jævnligt opdaterer med nye spændende tilbud, som du ikke vil gå glip af.