Handelsbetingelser

 

OBS! Returvare? Se returnering længere nede på siden :)

 

Når du handler med Kukuk.dk, handler du med:

M&J Invest og Handel Aps.

CVR: 41906251

Humlebæk Strandvej 40

3050 Humlebæk

E-mail: info@kukuk.dk

Telefon: 31316560

 

Herunder finder du de gældende handelsbetingelser for Kukuk.dk.

Betalingsmetoder

Hos Kukuk.dk kan du betale med følgende betalingsmetoder:

 • Betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard (Kredit & Debit), Maestro, JCB og American Express.
 • MobilePay
 • Anyday*

*Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Alle vores priser er inklusiv 25 % moms og angives i danske kroner (DKK). Samtlige betalinger er gebyrfri og pengene trækkes først fra din konto når din vare afsendes
fra Kukuk.dk. Betaling foregår over en krypteret server via en betalingsgateway og er lige så sikkert, som at benytte kreditkort i supermarkedet.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Gavekort

Gavekort og rabatkoder kan anvendes i feltet "Indtast gavekort" når du befinder dig i indkøbskurven.

Bemærk! Du kan kun anvende ét gavekort og/eller rabatkode per ordre.

 

Forsikring af varen

Kukuk.dk er ansvarlig for varens stand indtil køber er i besiddelse af den bestilte ordre. Først herefter overgår risikoen for
beskadigelse eller ødelæggelse af varen til køber.

 

PriceRunner - købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! https://www.pricerunner.dk/bp/66941/Kukuk

Få PriceRunner Købsgaranti i dag.

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.

 

Fragtpriser (DK)

GLS til nærmeste pakkeshop = 45 kr

GLS med omdeling = 58 kr

 

GRATIS FRAGT: Du opnår gratis fragt med levering til nærmeste pakkeshop/butik i Danmark, når du handler for over 499 kr,-.


Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken ved omdeling, skal den hentes, efter anvisning fra GLS (den ryger i en pakkeshop).
Varen skal afhentes i pakkeshop/butik indenfor 10 dage. Sker det ikke, returneres pakken til Kukuk.dk og skyldes det en fortrydelse tilbagefører vi pengene for varerne til din konto, fratrukket de reelle returomkostninger, som det koster at få den sendt retur fra pakkeshop til kukuk.

Ved valg af GLS til firmadresse skal du angive firmanavn for at pakken kan leveres. Er dette ikke angivet, vil din fragtmetode blive ændret til den nærmeste GLS Pakkeshop.

 

Levering til udlandet / International shipping

Jeg leverer til følgende lande:

 • Danmark
 • Norge
 • Sverige
 • Island
 • Færøerne
 • Grøndland
 • United Kingdom

Fragtpriser til udlandet finder du her.

 

Levering

Vi afsender ordrer gennem GLS. Den forventede leveringstid er 1-2 hverdage med mindre andet er anført på den enkelte vare. I tilfælde af, at en vare er i restordre afsender vi, med mindre andet er aftalt, de øvrige varer med det samme.

Bestiller du inden kl. 13 på hverdage afsendes varen samme dag (på hverdage).

 

Fortrydelsesret 

Når du handler på Kukuk.dk har du 90 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder
købet og derfor ønsker at returnere varen til os. Køber afholder selv fragt omkostninger (returlabels laves ikke).

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen fra os. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men
leveres enkeltvis eller i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste forsendelse.

Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetaler vi det betalte beløb for varerne, men ikke fragten.

For at anvende fortrydelsesretten skal du afgive en erklæring herom senest 90 dage efter modtagelse af varen.
Du kan således ikke blot nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Ønsker du at fortryde dit køb skal du underrette os på e-mail: info@kukuk.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.E-mailen bedes indeholde følgende oplysninger:

 • Skriv "Retur" i emnefeltet
 • Navn på køber
 • Ordrenummer
 • Dato for bestilling

Vi forventer, at du sender varerne hurtigst muligt efter at du har givet besked om fortrydelse. Du skal sende dem retur senest 14 dage efter, at du har givet besked herom.

Du skal selv betale for pakken sendes retur.


Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til: 

M&J Invest og Handel Aps. (Kukuk.dk)
att.: Retur
Hejreskovvej 26 B
3490 Kvistgård

Sendes med omdeling til erhverv, med enten GLS eller Post Nord. Afhenter ikke pakker i pakkebokse.

Du kan alternativt bruge vores service via Shipmondo. Klik på nedenstående link og følg vejledningen for returnering af dine varer.

https://return.shipmondo.com/kukuk-retur

Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket og du har selv ansvaret for pakken eller varerne indtil vi modtager den.
Gem derfor kvitteringen for afsendelse og/eller track and trace nummer.

Bemærk! Pakker sendt retur som "modtager betaler", ufranko eller "pakke uden omdeling" vil ikke blive modtaget eller afhentet.

Vi forventer, at du sender varerne hurtigst muligt efter at du har givet besked om fortrydelse. Du skal sende dem retur senest 14 dage efter,
at du har givet besked herom.
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen, som dokumentation for dit køb. Husk at underrette os om fortrydelsen per e-mail. (se Fortrydelsesret)

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Derfor anbefaler vi at du ikke anvender tape eller skriver direkte på emballagen og ej heller påsætter frimærker eller fragtlabels derpå.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen retur, tjekker vi at den er i orden, og betaler det beløb tilbage, som du har indbetalt til os ved købet, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Beløbet overføres til samme betalingsmiddel, som du har betalt varen med. Har du f.eks. betalt med kort, overføres beløbet til det betalingskort du har brugt.

 
Reklamation

I henhold til købeloven, herunder mangelreglerne, har du 24 måneders reklamationsret på alle varer købt hos Kukuk.dk.
Du kan således enten få en mangelfuld vare ombyttet, repareret, få pengene tilbage eller få afslag i prisen, alt afhængig af den pågældende situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen eller fejlen i produktet ikke er opstået som følge af forkert brug eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og helst inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du, at reklamere over en vare skal du sende os en e-mail på info@kukuk.dk og skrive "reklamation" i emnefeltet.


E-mailen bedes indeholde følgende oplysninger:

 • Navn på køber
 • Ordrenummer
 • Datoen hvor fejl blev opdaget
 • Beskrivelse af fejl/mangel (Vær grundig og præcis for hurtig behandling)
 • Købers adresse
 • Dato

 

Herefter skal du afvente mit svar. Du vil oftest blive bedt om, at returnere varen til os så vi kan inspicere den. Du skal i første omgang
selv afholde fragtomkostningerne. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis de rimelige fragtomkostninger til at sende varen
retur til os.

Er reklamationen ikke berettiget refunderes beløbet ikke og du skal således selv afholde udgifterne til transport, herunder mine fragtomkostninger til returnering af varen efter inspektionen, ligesom jeg kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for inspektionen af varen.
Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelsen så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

Klageadgang


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@kukuk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

For at kunne indgå en aftale med os via webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail

Registreringen af dine oplysninger foretages med det formål at kunne håndtere købet og levere varerne til dig samt opfylde kravene jf. bogføringsloven. Desuden er formålet at kunne rådgive dig bedst muligt og at tilpasse vores markedsføring og kommunikation til dig.

 

Du kan således besøge Kukuk.dk helt anonymt. Først når du selv indtaster personlige data modtager vi oplysninger om dig.

Når jeg indsamler personlige oplysninger via vores webshop, sikrer vi altid, at det sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at
du er blevet informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

De personlige oplysninger registeres hos Kukuk.dk og gemmes i 5 år, med mindre du selv aktivt beder om, at få dem slettet.

Jeg videregiver IKKE personlige oplysninger til tredjepart, undtaget logistikpartnere generelt.

Hvis du valgfrit ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev registreres din e-mail adresse hos Kukuk.dk, således at du løbende modtager nyheder og gode tilbud fra mig. Denne service kan du til enhver tid framelde.

Du kan på forespørgsel til enhver tid få oplyst hvilke data Kukuk.dk har om dig og evt. bede om at få dem slettet, hvis du ønsker det. (jf. persondatabehandlingsloven)

Kukuk.dk får aldrig adgang til indtastede informationer omkring dit betalingskort. Samtlige transaktioner håndteres krypteret
igennem QuickPay og Anyday.

Den data ansvarlige hos Kukuk.dk er: Nikolas Miller, ejer af M&J Invest og Handel Aps.


Cookies

Vi anvender cookies med det formål at optimere webshoppen og dens funktionaliteter, samt at forbedre markedsføring til fordel for kunden.

Al form for brug af cookes foregår fuldstændig anonymt og du kan til enhver tid slette dem igen. Du kan også vælge at slå brugen af cookies
fra i din browser. Klik her for at tilbagekalde din Cookie tilladelser

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

M&J Invest og Handel Aps. (Kukuk.dk)
att.: Retur
Hejreskovvej 26 B
3490 Kvistgård
info@kukuk.dk.

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________

 

Bestilt den: __________  Modtaget den: __________

Forbrugerens navn: _______________

Forbrugerens adresse:  ____________

 

Forbrugerens underskrift: ___________________      Dato: _______

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

VIL DU VINDE ET GAVEKORT PÅ 500,- KR?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration
og ikke mindst gode tilbud!