Hæklenåle sæt

På denne side finder du vores udvalg af hæklenålesæt. Vi forsøger at forhandle både billige og dyrere sæt med lidt til enhver smag og ethvert behov. Med et hæklenåle sæt i eje kan du nå rigtig langt. Sættene indeholder de mest gængse og brugte størrelser af hæklenåle og du vil derfor være godt klædt på til de fleste hækleprojekter. Ved at klikke på det produkterne herunder vil du kunne læse mere om det enkelte hæklenålesæt.

Hæklenåle sæt

Køb et hæklenålesæt og vær godt dækket ind

Med et hæklenålesæt, en god garnkvalitet, dine egne hænder og en god fantasi er der intet, du ikke kan fremstille. Hvis du allerede har hænderne, fantasien og garnet, så mangler du blot at finde det helt rigtige hæklenålesæt, så du kan komme igang med at fremstille de flotte kreationer, der blot ligger og venter på at blive skabt. Skal det være hæklenåle i aluminium, stål, bambus, træ eller ergonomiske hæklenåle? Det afhænger af formålet og dine præferencer. De ergonomiske nåle er en sikker vinder, da du kan hækle i timevis uden at få ondt i hænderne.

Er du ny inden for hæklekunsten, er du sandsynligvis ikke helt sikker på hvilken størrelse og type du skal have fat i. Derfor er et hæklenålesæt ideelt, da du får de mest gængse størrelser. Alt du skal gøre er, at bestemme dig for hvilken model du kan lide. Vi forhandler nogle af de allerbedste sæt på markedet fra kendte mærker som Knit Pro, Clover, Drops og Addi.

Hæklenåle findes i et hav af størrelser og tykkelser - fra de helt tynde nåle, som er mindre end 1 mm, til de store nåle på 12 mm. Jo flere størrelser du har, jo flottere og mere avancerede modeller kan du fremstille. Derfor kan det være en fordel for dig, som er nybegynder, at købe et sæt med forskellige størrelser istedet for at købe nåle enkeltvis. Det er ikke sikkert, at du fra starten vil komme til at bruge alle hæklenåle fra starten, men til gengæld vil du aldrig falde over en ny og spændende opskrift, som du ikke kan lave.

Skån dine hænder - køb ergonomisk hæklenåle sæt

Uanset om du er nybegynder eller en øvet hækler, så er det altid vigtigt, at hæklenålesættet er ergonomisk korrekt formet. Ergonomiske hæklenåle er nåle, som er fremstille til at ligge perfekt i håndfladerne, så du uden problemer kan hækle i mange timer uden at få ondt. Er nålene ikke ergonomisk udformede, vil du efter ganske kort tid mærke at det begynder svie eller gøre ondt i hænder og håndled. Derfor bliver det sværere at opnå det ønskede resultat. Hæklenålens form er altså vigtig for dine arbejdsvilkår.

Især nybegyndere rammes ofte af ømhed i hænder og håndled, da de har en tendens til at klemme lidt for hårdt om hæklenålene. Det skyldes blot, at det tager lidt tid at få teknikken helt på plads og her kan ergonomiske nåle altså være en stor hjælp.

Blandt de mest populære ergonomiske hæklenåle er Knitpro Waves og Clover Soft Touch - begge forhandles her på webshoppen.


Vælg et hæklenålesæt der passer dig

Hæklenålesæt kan være fremstillet af forskellige materialer. Hver med sine karakteristiske egenskaber. Eksempelvis kan bambus, birketræ, stål, aluminium og karbon nævnes. Hæklenåle sæt i stål og aluminium har typisk de skarpeste spidser, som gør at du let kan få fat i maskerne. Begge er stærke og formbare materialer, som du kan bruge mange i år frem. Aluminium er det letteste materiale og dette gør det let, at hækle med. Derudover er hæklenålesæt i aluminium nikkelfri og kan derfor bruges af dig der har nikkelallergi. Ønsker du et hæklenålesæt, som varmer godt i hænderne, men er knapt så skarpt, så kan du med fordel vælge bambus og birketræ.