Mayflower 1 Class

Mayflower 1 Class er en meget populær garnkvalitet fra danske Mayflower. 1 Class kaldes ofte blot for "Mayflower strømpegarn", da kvaliteten simpelthen er så klassiskt et strømpegarn, bestående af 75 % uld og 25 % nylon og derudover findes i de flotteste farver. Kombinationen af uld og nylon er en blanding, som mange hækle- og strikkeentusiaster holder meget af at arbejde med.

Indhold: 75% Superwash Uld, 25% Nylon
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 210 meter
Anbefalede Pinde/Nåle: 2.5 - 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 28p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Uden skyllemiddel / Tørres fladt

Mayflower 1 Class - garn med et stort farvekort

Mayflower 1 Class strømpegarn kommer i et meget omfattende farvekort, som du kan vælge frit imellem. I skrivende stund tæller udvalget 30 flotte ensfarvede varianter, mens der er 9 print varianter. Farverne spænder bredt fra naturfarver til mere kulørte og gennemtrængende farver. Naturfarverne er, som hos alle andre garnkvaliteter, de mest populære i Danmark. Farverne kan kombineres på kryds og tværs, kun begrænset af din egen smag og fantasi, så du kan virkelig opnå nogle flotte resultater med Mayflowers strømpegarn.

Print varianterne går under navnet Mayflower Festival Fun, som du kan finde her.

Mayflower 1 Class - kvalitet til den bevidste forbruger

Denne garnkvalitet er kendt for at være let at arbejde med, både for erfarne og begyndere. Ligesom alle andre kvaliteter fra Mayflower, er garnet produceret af de bedste materialer, som overholder enhver gældende lovgivning og er grundigt testet inden det sættes i handlen. Mayflower 1 Class hører til garngruppe A, hvor du også kan finde en lang række andre lækre garnkvaliteter.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dit strømpegarn, så vælg med god samvittighed Mayflower 1 Class. Du kan være sikker på, at kvalitetskravene er overholdt og at du får et garn, hvor ulden forbliver blød og varm i lang tid, samtidig med at nylonet giver det ekstra styrke. Begge dele er nødvendig for et par gode og solide strømper.

Garnets tykkelse egner sig til en pind 2,5 eller pind 3

Vask og håndtering

For at give garnet den bedste struktur og længste levetid bør du sætte dig ind i vaskeanvisningerne, som er angivet på garnets banderole. Vi anbefaler, at du vasker det ved enten finvask eller uldvask og aldrig ved mere end 40℃. Derudover er det vigtigt, at du ikke anvender skyllemiddel og at garnet tørres fladt.

Du kan selv gøre dit for at bevare den bedste struktur og levetid. Det kan du bl.a. gøre ved at sætte dig ind i de pågældende vaskeanvisninger. Vi anbefaler, at du vælger enten finvask eller uldvask, og at du vasker på omkring 40ºC. Tilmed er det vigtigt, at du ikke bruger skyllemiddel, og at du altid tørrer garnet fladt.