Garn til pind 6 mm

KATEGORIER

Find det rette garn til dit næste projekt

Her på siden finder du garn, der er perfekt til pinde i størrelsen 6 mm. Vi fører et stort udvalg af lækre garntyper, som kan bruges til forskellige både hækle og strikkeprojekter. Vælg blandet andet mellem forskellige uldgarntyper, som har en dejlig blød, luftig og slidstærk kvalitet. Garnet kommer i forskellige farver, således at du kan vælge det, der passer til dit projekt – både fine pasteller, naturlige nuancer og stærkere farver såsom rød og blå.

Ligesom pinde i alle mulige andre størrelser, så fortjener pinde i størrelse 6 også lækkert garn. Hvis dine strikke- eller hæklepinde ikke har størrelsen skrevet på sig, og du ikke kan huske størrelsen – så kan du bruge en pindemåler. Vi forhandler både pindemålere og omgangstællere, som kan være gode at have i hobbykassen.

Her hos Kukuk.dk er vi specialiserede i alt med garn, krea og andre hobbyting, og står derfor altid til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning til dit strikke- eller hækleprojekt. Og mangler du en spændende opskrift til både strik og hækling, så tag et kig på vores gratis opskrifter.

Tøv ikke med at kontakte os her, så skal vi med glæde vende retur.