Garn til pind 5-5.5 mm

KATEGORIER

Vores udvalg af garn, der er oplagt til pindestørrelse 5, er det vi anbefaler til dig, der søger specifikke størrelser. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre garntyper, der kan bruges til ethvert projekt. Vælg blandt andet mellem alpaca, silkegarn og merino.  Husk, at størrelserne er vejledende.

Vælg garn der passer til pindestørrelse 5 – 5,5 mm

Hvis du er på udkig efter noget godt garn til at strikke, hækle eller hakke med (tunesisk hækling), så er udvalget her hos Kukuk.dk helt oplagt at kigge igennem. Pinde i størrelse fem 5 måler ca. 5 millimeter. Det er måske ikke meget, men det kan det være, hvis det garn, du vil hækle eller strikke med er bedre egnet til nogle mindre/tyndere pinde.

Når du sørger for at både garnet og pinden passer sammen størrelsesmæssigt, har du en meget større chance for at ende ud med et lækkert produkt, hvor maskerne hverken er for små eller for store. Det er typisk sådan, at jo tykkere garnet er, desto tykkere en strikke- eller hæklepind skal du bruge. Find et stort udvalg af garn pind 5 i vores sortiment.