Omgangstæller / Pindemåler / Målebånd

Hvis alle dine strikkepinde ligger i samme skuffe eller pose, kan det måske være svært at finde ud af, hvilken størrelse de hver i sær har. Har du netop fundet den helt rigtige opskrift på dit næste strikkeprojekt, kan det også være frustrerende at skulle bruge tid på at finde et målebånd frem for at måle bredden på din strikkepind eller måske endda bare gætte dig frem. Hvis det lyder bekendt, så er en pindemåler helt sikkert en ting, du skal give dig selv, når du skal i gang med din næste strik.

PRODUKTER

Hvad er en pindemåler?

En pindemåler er ganske simpelt et stykke plastik med en masse huller i. Der kan du stikke din strikkepind ned i og se på tallet ud for hullet, hvad diameteren for dette hul, og dermed din strikkepind, er. Vi sælger pindemålere fra Knitpro, og de kan alle sammen måle pinde fra 2 mm op til 12 mm. Det kan have stor betydning for resultatet af din strik, hvis det ikke bliver strikket på den rigtige størrelse pind.

Husk også en omgangstæller

Sidder du ofte og strikker foran fjernsynet, sammen med andre mennesker eller steder, hvor du kan miste koncentrationen og derfor måske glemme at tælle, hvor mange runder du har strikket? Det kan være irriterende at miste overblikket. I sådanne tilfælde er det rart at have en omgangstæller (også kendt som en rækketæller). Både erfarne strikkere, der har gang i store og komplicerede strikkeprojekter, og nybegyndere, der har meget at lære og holde styr på, kan have stor gavn af en omgangstæller.