DROPS Garnstudio

Når det drejer sig om strik og hækling, ønsker vi alle sammen garn, som ikke kun er lækkert, varmt og pænt at se på, men som også er behageligt og langtidsholdbart. De samme behov gør sig gældende ved køb af tilbehør såsom knapper, hæklenåle, strikkepinde osv. Hvis du som så mange andre elsker at få rigtig god kvalitet for meget få penge, ja så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig DROPS garn og er certificeret Drops Superstore. Det betyder, at vi forhandler samtlige varer fra Drops Design og det til de bedste priser. Herunder finder du hele udvalget af garn fra Drops.

KATEGORIER

Drops Design - kvalitet til billige priser

DROPS Garnstudio er kendt verden over for deres gode kvalitetsgarn, som kan købes i stort set alle materialer og tykkelser, og det tilmed til super gode priser sammenlignet med andre mærker på markedet. I sortimentet fra DROPS Design finder du bl.a. et stort udvalg af populære klassikere såsom Drops Alpaca, der er fremstillet af 100 % alpaca uld, Drops Safran, som er et lækkert bomuldsgarn og Drops Fabel, som er et klassisk strømpegarn. Herunder kan du se samtlige kvaliteter fra Drops Design. Som Drops Superstore har vi altid alle farver på lager til den bedste pris.

Stolt forhandler af Drops garn

Når vi har valgt Drops som vores primære leverandør af garn skyldes det, at de er ét af de klart mest populære producenter af kvalitetgarn på markedet. De forskellige kvaliteter fra Drops Garnstudio indeholder lækre materialer som silke, uld og bomuldsfibre, samt det forstærkende polyamid. Nogle kvaliteter er superwash behandlede, hvilket bl.a. sikrer at garnet kan klare maskinvask op til 40°C uden at miste pasform og tekstur og generelt bliver mere langtidsholdbart.

Garn fra Drops Garnstudio findes i alle regnbuens farver - både klare og stærke unicolor samt sjove og finurlige print, mix og multifarvede. Dette giver dig mulighed for at kreere både enkle looks samt mere specielle og unikke looks. Der er noget til enhver årstid, lejlighed og for enhver smag.

Udover garn forhandler vi også tilbehør fra DROPS Design i form af knapper. Disse findes i både træ, messing, jern og plastik og i alle mulige forskellige former - eksempelvis runde knapper, blomsterformede knapper, duffel knapper og antikke knapper.

Altså kan du roligt gå på opdagelse i det store udvalg af Drops garn og tilbehør, som vi forhandler her på webshoppen. Du finder det ikke billigere og vi har altid en masse gode tilbud, som sikkert vil falde i din smag.

Drops Design, Garnstudio og historien bag

Firmaet DROPS, som de kaldes i daglig tale, blev stiftet i 1982 med et ønske om at være trendsættende indenfor garn, strik og hækling. For at inspirere andre kreative mennesker udgiver de løbende nye kataloger propfyldte med opskrifter til både børn, babyer og voksne. Derudover har de nettets måske største samling af gratis opskrifter til både sommer, forår, vinter og efterår i alle størrelser og stilarter. Du kan finde opskrifterne her. Derfor kaldes de også Drops Design, da dette afspejler den del af virksomheden, der producerer designs til andre kreative strikkere og hæklere.