DROPS Puna

DROPS Puna er uden tvivl en garntype helt for sig selv. Puna-garn er et helt fantastisk blødt, let og smukt alpacagarn i 100 & ren alpacauld, og har du først haft garnet i hænderne, behøver du næppe særlig overtalelse til at kaste dig ud i et strikkeprojekt med DROPS Puna på pindene.

  • Type: Alpaca
  • Indhold: 100 % Alpaca
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram / 120 meter
  • Anbefalede Pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
  • Håndtering: Håndvask, koldt vand max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

PRODUKTER

Blødt og alsidigt Puna-garn

DROPS Puna passer til de fleste projekter og er skønt at bruge direkte mod huden grundet dets bløde natur. DROPS Puna er produceret i Peru og spundet i 4 tråde fin alpaca. Fibrene i garnet er ubehandlede, hvilket betyder, at Puna-garnet kun er vasket, men ikke behandlet med kemikalier eller lignende. Det gør det til et utroligt rent produkt, hvor fibrenes naturlige egenskaber er bevaret, og hvor garnet har en god formstabilitet og smuk struktur, der ganske enkelt ikke er til at stå for.

Oeko-Tex® certificeret Puna-garn

DROPS Puna er Oeko-Tex® certificeret og fås i hele 8 skønne, naturlige farver. DROPS Puna er et luksuriøst, men samtidig alsidigt garn og tilhører garngruppe B. Derfor passer DROPS Puna til tøj, som er designet til DROPS Karisma og DROPS Merino Extra Fine. Uanset om du foretrækker at strikke eller hækle, vil du opnå lette, behagelige og super flotte modeller, når du vælger DROPS Puna-garn. Hvilket projekt skal være dit næste med DROPS Puna på pindene? Bestil dit garn her, og glæd dig til at opleve de unikke egenskaber ved DROPS Puna, der får vores kunder til at vende tilbage til netop dette garn igen og igen.

 

Se opskrifter til Drops Puna HER