DROPS Karisma

DROPS Karisma-garn er du formentlig allerede bekendt med, hvis du har strikket i mange år. DROPS Karisma er nemlig en af de absolutte mest populære kvaliteter og har været på markedet i mere end tre årtier her i Skandinavien. DROPS Karisma er et 4-trådssportsgarn, og dens naturlige egenskaber gør det til et slidstærkt og komfortabelt garn, at bære på kroppen.

Se opskrifter til DROPS Karisma HER

Indhold: 100 % Uld
Garngruppe: B (20 - 22 masker)
Vægt/længde: 50 g = ca. 100 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Formstabilitet og tekstur i højsædet


Karisma DROPS er utrolig blødt, og når du først har iklædt dig en sweater af garnet, så vil du aldrig have lyst til at tage den af igen. Udover den exceptionelle blødhed, så har garnet også en god formstabilitet og tekstur, som gør det behageligt at arbejde med.

Garnets gode og stærke egenskaber er medvirkende til dens store popularitet. Garnet går under kategorien sportsgarn, som er kendetegnende ved at kunne holde til lidt ekstra i forhold til almindeligt strikkegarn. Garnet kan anvendes til mange formål – herunder også udendørsstrik, da garnet er ekstra slidstærkt.

Superwash behandlet og Oeko-certificeret

Garnet er superwash behandlet. Men hvad vil dette helt konkret sige? Det er en særlig metode hvorpå man forarbejder og behandler uld, så det kan håndtere at blive maskinvasket ved forholdsvis høje temperaturer uden at ødelægge fibrene i uldet. Derfor er garnet også fremragende til hverdagsbrug – til både børn og voksne, som af og til får pletter på tøjet.

Desuden er uldet Oeko-certificeret, som er verdens førende sundhedsmærkering af tekstiler. Når du køber dette garn, er du altså sikret mod skadelige stoffer. Alt i alt får du altså et lækkert produkt, når du vælger at strikke med DROPS Karisma-garn.

DROPS Karisma fra Garnstudio findes i et stort udvalg af skønne farver, hvoraf du kan vælge mellem unicolor farver og mixfarver, som passer til alle årstider og tøjstile.