DROPS Flora

DROPS Flora er blandt de nyeste garnkvaliteter fra Garnstudio, der står bag det populære DROPS-garn. DROPS Flora er en fantastisk lækker blanding af 65 % alpaca og 35 % uld. Måske du allerede har prøvet DROPS Lima, der har samme sammensætning. DROPS Flora er dog et tyndere garn og indgår således i garngruppe A, hvor DROPS Lima er en del af garngruppe B. DROPS Flora findes i hele 21 vidunderlige farver, og mulighederne for at finde den helt rigtige farve er derfor mange. Gå på opdagelse her, og oplev smukke DROPS Flora med alle dets facetter.

PRODUKTER

DROPS Flora-garn – suverænt til mønsterstrik

Ligesom DROPS Lima er også DROPS Flora et meget blødt og behageligt garn med en uovertruffen formstabilitet. Det egner sig derfor rigtig godt til mønsterstrik i blandede farver, eksempelvis skandinaviske tæppemønstre samt bluser og jakker til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan strikke i det eksklusive garn, der emmer af høj kvalitet. DROPS Flora er ganske enkelt et garn, der skal opleves, så køb ind til et projekt efter dine ønsker, og kom snart i gang med at nyde DROPS Flora på pindene. 

 

DROPS Flora – et garn udover det sædvanlige

Vil du have et garn, der ikke er helt ligesom alle de andre, er DROPS Flora lige sagen. Hold dig ikke tilbage i forhold til at finde din ønskede farve her, og bliv virkelig positivt overrasket, når du får DROPS Flora i hænderne for første gang. Det er tydeligt at mærke, at her er et garn, der kan noget særligt. 

 

Se opskrifter til DROPS Flora HER

Indhold: 65% Uld, 35% alpaca
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 g = ca. 210 meter
Anbefalede Pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24m x 32p