DROPS Eskimo/Snow

DROPS Eskimo har skiftet navn til DROPS Snow, men på trods af navneskiftet, så er garnet fortsat i den gode kvalitet, som vi kender det. DROPS Snow garn er et tykt og letstrikket 1-tråds garn fra Garnstudio, som er det optimale valg, når der skal strikkes varme, lækre og behagelige sweaters til vinterhalvåret.

Se opskrifter til DROPS Show (tidl. Eskimo) her.

Indhold: 100 % Uld
Garngruppe: E (9 - 11 masker)
Vægt/længde: 50 gram / ca. 50 meter
Anbefalede pinde: 8 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 11m x 15p
Håndtering: Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

PRODUKTER

Blødt og lækkert garn fra DROPS Snow

DROPS Snow er spundet af 100% ren uld, som gør det utrolig blødt – og føles lækkert mod huden. Desuden holder ulden godt på varmen, og passer perfekt til vinterbeklædningsgenstande såsom lækre varme strømper eller en sød hue til den mindste.

Garnfibrene er ubehandlede, som betyder, at de udelukkende er blevet vasket, og ikke er udsat for kemisk behandling før farvning af garnet. Denne naturlige behandling af garnet fremhæver dens unikke egenskaber, og gør både form og tekstur endnu bedre.

DROPS Snow garnet er desuden produceret i Europa og er Oeko-Tex-certificeret. Dette betyder, at garnet er testet for skadelige stoffer og er derfor ikke skadende for menneskets helbred. Du kan altså med god samvittighed sidde med DROPS Sno-garn og strikkepindene mellem hænderne, og iklæde dig sweateren efterfølgende uden bekymringer for allergiske reaktioner.  

Bred palet af farver og effekter

Her hos Kukuk.dk har vi et stort udvalg af Snow-garn i flotte farver og skønne nuancer. Vi har blandt andet mix-farver i både prangende og neutrale farver. Du vil med garanti finde den ønskede farve til dit næste stikkeprojekt her. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler på farver af garn og lignende.

Læg din bestilling allerede i dag, og vi leverer inden for 1-2 hverdage. På denne måde kan du hurtigt komme i gang med dit næste spændende strikkeprojekt. Følg vores Instagram, bliv inspireret, og hold dig opdateret om nyt garn i sortimentet.