Drops Baby Merino

Drops Baby Merino er til dig som gerne vil have noget blødt og lækkert garn til din baby eller dig selv. Det er et ekstremt populært garn og klart en af de kvaliteter, som vi sælger flest af. DROPS Baby Merino er kløfrit, mild mod huden og meget behageligt og kan derfor sagens bruges til børn.

Se opskrifterne til Drops Baby merino HER

Indhold: 100 % Merinould
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 g / ca. 175 meter
Anbefalede Pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24m x 32p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

PRODUKTER

Lækkert og kløfrit garn fra DROPS

Baby merino fra DROPS er ekstra blødt og kradser ikke. Som udgangspunkt er alt garnet her på siden af 100% merinould. Du kan strikke alverdens forskellige opskrifter, når du vælger merinould. Mangle vælger særligt denne type garn til strik, der skal bruges til små børn og babyer, da det er mildt mod huden. Desuden er merinould et temperaturregulerende og slidstærkt materiale, som gør sig godt, når man strikker tøj.

Sådan plejer du merinould

DROPS Baby Merino er i en høj kvalitet og fremstillet af merinould, som kommer fra Sydafrikanske og Sydamerikanske fritgående dyr. Det er en god idé at behandle garnet efter vaskeanvisningerne. Garnet skal helst ikke vaskes for varmt og det anbefales, at garnet ikke lægges i blød. For at tøjet kan beholde sin facon anbefales det, at man lader tøjet tørre fladt. Drops Baby Merino er til dig som søger blødt og kløfrit kvalitetsgarn.