Viking Bamboo

Bamboo fra norske Viking er et utroligt lækkert garn i høj kvalitet. Garnet er produceret af en blanding af bambus og bomuld og denne kombination gør det meget let, silkeblødt og yderst holdbart. Derfor er det meget behageligt at bære direkte mod huden og holder samtidig formen i rigtig lang tid - selv efter mange vaske. Bambus har den fantastiske egenskab i garnet, at det absorberer fugt og virker ventilerende - mere end almindelig bomuld gør. Derudover har bambusfibrene en antibakteriel effekt, hvilket betyder at garnet faktisk kan have en mild helende effekt på din hud samtidig med at det svaler og tillader din krop at ånde. Viking Bamboo er særligt velegnet og anvendt til babystrik og børn generelt, men kan derudover naturligvis også anvendes til voksenstrik.

Viking Bamboo

Bamboo - perfekt til de små og mellemstore pinde

Da Viking Bamboo hyppigt anvendes til baby- og børnestrik, så er det ofte de små pinde, der strikkes på i forbindelse med disse projekter. Og her er Bamboo helt perfekt! Det egner sig nemlig særligt godt til 3,5-4 mm pinde eller hæklenåle, hvilket er standarden for de fleste strikke- og hækleopskrifter. Du kan også uden problemer anvende en lidt større pind hvis du ønsker at opnå et lidt løsere resultat. Bamboo kan vaskes ved almindelig maskinvask dog den skyllemiddel.

Køb Viking Bamboo billigst her

Hvis ud har bestemt dig for at næste projekt skal strikkes eller hækles i Vikings Bamboo garn, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Kukuk.dk finder du nemlig de bedste priser i Danmark og skulle dette en sjælden gang ikke være tilfældet, så kan du benytte vores prisgaranti - så matcher vi prisen på andre forhandlere. Derudover har vi lynhurtig levering med maksimalt 2 hverdages leveringstid og 365 dages returret, så du slipper for at bekymre dig om bytte- og returneringsfrister. God fornøjelse med Viking Bamboo!

Som alternativ til Bamboo kan vi anbefale Bambino og Bjørk fra Viking Garn.