The Crochet Lite - Med lys

Hæklenåle med lys er i disse år særdeles populære. Nålene stammer fra USA, men også danske hækleentusiaster har taget dem til sig. Derfor har vi selvfølgelig samtlige størrelser på lager og du finder dem i kategorien herunder. The Crochet Lite hæklenåle med lys findes i størrelserne 2,5 mm til 6,5 mm. Dermed får du nåle til de små og mellemstore hækleprojekter. Hæklenåle med lys egner sig fantastisk godt til hækling i mørke, da nålen spids lyser klart op og dermed gør det lettere for dig at se hvad du laver i mørket. Derudover er de også meget anvendelige hvis du hækler i mørkt garn.

Hækler du i mørke? Brug hæklenåle med lys!

En hæklenål med lys er en utrolig praktisk opfindelse til dig, som ofte hækler når det er mørkt - f.eks. om aftenen eller måske i en biografsal, mens filmen kører henover skærmen. Et godt og klart lys er afgørende for at du opnår det bedst mulige resultat med dit hækleprojekt. Derfor er disse hæklenåle med lys fantastiske. Spidsen på nålen vil lyse op indefra og dette gør det lettere for dig at overskue maskerne. Derfor er hæklenålen også rigtig god når du hækler i mørkt garn. Hæklenåle ligger rigtig godt i hånden takket være dens ergonomiske overflade og du kan hækle i mange timer uden at opleve irritation.

Mere info om hæklenåle med lys

Hæklenåle med lys har generelt en lang batterilevetid, så du behøver ikke tænke på, at skulle skifte dem hele tiden. Vi gør dog opmærksom på, at det er vigtigt, at behandle hæklenålene med forsigtighed, særligt de små størrelser. Dette skyldes, at nålens spids er produceret i gennemsigtigt plastik, som helst skal undgå at støde imod hårde overflader. Hæklenålene er som nævnt batteridrevne og batteri er naturligvis inkluderet ved køb. Skulle dit batteri løbe tør på et tidspunkt, kan du altid skifte til et nyt let og ubesværet. På selve hæklenålens skaft står det angivet, hvordan dette gøres - det er meget let. Hæklenålen har en tænd-og-sluk knap på siden, så du selv kan vælge hvornår hæklenålen skal lyse eller være slukket.

Køb hæklenåle med lys her og spar penge

Som med alle andre varer her på webshoppen har vi selvfølgelig prisgaranti på samtlige størrelser og varianter. Derfor kan du altid føle dig tryg ved at handle os, da prisen altid vil matche de laveste på markedet. Hvis du ønsker at læse mere om vores prisgaranti, så klik her.