KnitPro strikkepinde

KnitPro er blandt de førende mærker på markedet, når det kommer til udviklingen og produktionen af strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Her på siden finder du lækre hæklenålesæt fra KnitPro i stærkt birketræ, som samtidig har en blød og glat overflade, der varmer godt i hænderne uden at efterlade dem ømme.

En stor bonus ved KnitPros hæklenåle er, at du kan få dem som udskiftelige. Et eksempel herpå er KnitPro Symfonie Sæt, der indeholder hele 8 udskiftelige hæklenåle. Helt karakteristisk for KnitPros hæklenåle er desuden deres mange forskellige kreative mønstrer og nuancer, som varierer fra nål til nål.

PRODUKTER

Et væld af strikkepinde i god kvalitet fra KnitPro

Skal du have nogle strikkepinde, som du kan have glæde af i lang tid, så er KnitPros strikkepinde et godt valg. KnitPro fremstiller strikkefinde i mange forskellige udgaver. Alt fra strømpepinde til rundpinde. Flere af KnitPros strikkepinde fås endda i flotte farver og behagelige materialer, som gør strik endnu sjovere.

Du kan f.eks. få KnitPro strikkepinde i form af et strikkepindesæt, der består af udskiftelige rundpinde i forskellige tykkelser samt wires i forskellige længder. Sættet kommer i et etui, så du nemt kan holde styr på dine strikkepinde. De udskiftelige rundpinde kan også købes enkeltvis, hvis du ikke har brug for et sæt. Rundpinde er ideelle, når du strikker trøjer og huer, hvor du hellere vil strikke rundt, fremfor at skulle sy dit strik sammen.

KnitPros sortiment af strikkepinde indebærer også jumperpinde af god kvalitet. Med jumperpinde kan du fremstille trøjer, tæpper og klude. Hjemmestrik er den perfekte gave at give familie eller venner, da det helt sikkert vil falde i god jord.

Godt tilbehør til hækle- og strikkeentusiasten

Er du mere til hækling, så er det også muligt at finde KnitPro hæklenåle af god kvalitet her hos os. Disse kan også fås i en udskiftelig version. Desuden indeholder KnitPros sortiment meget mere end strikkepinde og hæklenåle, og når man går op i at strikke, så har man ofte brug for en masse godt tilbehør. Eksempelvis er maskemarkører uundværlige, når du skal holde styr på, hvilken omgang i dit strikkearbejde, du er kommet til. Uldnåle eller maskeholdere er tilbehør, som du også nemt kan få brug for. Og har du gang i mange strikkeprojekter, kan det være, at du har brug for en ekstra wire til dit udskiftelige rundpindesæt.

Køb KnitPro online his Kukuk.dk

Uanset om du lige har slået din først maske op, eller om du har strikket i flere år, så er det vigtig med noget ordentligt strikkeudstyr. Med strikkepinde fra KnitPro, er du sikker på, at du kommer godt fra start med dine strikkeprojekter. KnitPro fremstiller et væld af strikkepinde og tilbehør, som enhver strikkeentusiast må eje. Alt fra gode hæklenåle til rundpinde og maskemarkører er en del af KnitPros brede sortiment.