Hæklenåle

Hæklenåle er essentielle når der skal hækles, idet krogen i den ene ende af nålen anvendes til at trække garnet igennem de løkker, som du kreerer. Når du hækler bør du anvende en hæklenål i en nøje udvalgt størrelse. Der findes helt små hæklenåle i størrelser under 1 mm og store størrelser på over 12 mm. Størrelsen af hæklenålen kommer an på hvilken type garn, du arbejder med. Som oftest er det angivet på garnets banderole hvilken størrelse nål, der giver det bedst mulige resultat. Her på siden fører vi hæklenåle i alle størrelser i både stål, aluminium, træ og bambus samt ergonomiske hæklenåle med plastik håndtag fra de populære mærker DROPS Garnstudio og Knitpro. Senest har vi tilføjet hæklenåle fra Hoooked og Clover.

KATEGORIER

Hæklenåle til alle formål

Skal du i gang med et nyt hækleprojekt? Så læs med her og få styr på hæklenåle og størrelser. Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af hæklenåle. Så uanset om du skal lave et lille hæklet blomst eller poncho, så kan du finde den rigtige hæklenål til formålet. Hvad enten du kun hækler et par gange i ugen eller hver eneste dag, så er der en hæklenål i det rette materiale til netop dig.

Forskellige størrelser hæklenåle

Hæklenåle findes i mange størrelser. Der er størrelser helt ned til 0,5 mm op til over 20 mm. Vi forhandler langt de fleste af dem her på siden. Ud fra garnets størrelse skal du vælge den størrelse hæklenål, som du vil arbejde med. Det kan være en god idé at følge de anvisninger, der står angivet på garnets banderole og ligeledes er anført her på webshoppen. Typisk bliver resultatet bedst muligt med den anbefalede størrelse.

Mange typer af hæklenåle

Der findes rigtig mange forskellige slags hæklenåle. Eksempelvis hæklenåle i træ, som er mere klassiske og simple. Hæklenåle i træ er lette og derfor meget lækre at holde i hånden. De er gode til dig, der hækler jævnligt, men ikke alt for ofte. Drops hæklenåle findes i træ, men de findes også i stå, aluminium og de ergonomiske Pro Circus. Netop ergonomiske hæklenåle har vi et stort udvalg af her på webshoppen. Disse kan varmt anbefales til dig, der hækler dagligt. Blandt disse kan vi anbefale Clover Soft Touch oh Knitpro Waves, som begge er hæklenåle med Soft Grip. At en hæklenål er ergonomisk betyder, at de ligger godt i hånden samt at du kan hækle i lang tid uden at din hånd bliver træt og øm. På lang sigt kan en hæklenål med ergonomisk skaft faktisk skåne dig for slid og skader.

Køb hæklenåle billigt i både træ, bambus, stål, aluminium og plastik her på siden samt hæklenåle i de størrelser, som du står og har brug for. Vi har prisgaranti på samtlige varer og du behøver derfor ikke spekulere på, om du betaler overpris for din hæklenål.

Kun fantasien sætter grænser

Når du først har lært at hækle, så er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan skabe. Idag er det utroligt populært at hækle og tusindvis af kvinder landet over hækler tøj i form af sjaler, bluser, kjoler, toppe m.m. Til børn og babyer i familien kan du hækle små tøjdyr, bamser, hagesmække, huer, sokker, cardigans, veste, ponchoer og meget mere. Du kan også fremstille interiør såsom sengetæpper, babytæpper, vaskeklude, viskestykker og håndklæder. Du kan faktisk hækle lige det, som du har behov for i din bolig eller som gave til familie og venner.