Kæmpegarn

Har du prøvet kræfter med kæmpegarn endnu? Hvis ikke, så bør du virkelig gøre dig selv den tjeneste at prøve det! Der findes 1000-vis af opskrifter på interiørprojekter med kæmpe garn, som har et helt fantastisk udseende, er super bløde og samtidig er ret lette at gå til. Se vores udvalg af kæmpegarn herunder.

KATEGORIER

De store fordele ved kæmpegarn

En af de store fordele ved én af de kæmpegarner, jeg forhandler her på shoppen - nemlig Mayflowers Chuncky og Mega Chuncky - er, at det er lavet af 100 % merino uld. Det gør garnet helt utroligt blødt og derfor lækkert at arbejde med. De fleste opskrifter, som strikkes eller hækles i Chuncky, foregår via armstrik eller hækling på store nåle fra 25 mm og opefter. Dette er måske en lidt anerledes måde at arbejde på end du er vant til, men det giver nogle utrolige resultater. Derudover har garnet også den fundamentale fordel, at det er produceret i rigtig god kvalitet, som du også vil mærke når du arbejder med det og som tydelig kan ses på det færdige resultat. Kvaliteten af garnet bevirker også, at det færdige resultat har en længere holdbarhed. 

Kæmpegarn til minipriser

Jeg har også kæmpegarn til discountpriser, men som stadig har en rigtig god kvalitet og ikke mindst blødhed. Der er tale om Mayflowers Candy og Mega Candy, som er lavet i 100 % akryl og derfor er syntetiske. Dette betyder at ikke alle vil kunne tåle at arbejde med det, men har du ikke et problem med det, så har du mulighed for at lave nogle fantastiske projekter for meget få penge.

Kæmpe garn til hverdagsbrug

Kæmpegarn egner sig rigtig godt til hverdagsprojekter, selvom prisen og teknikken (armstrik) måske kan få dig til at tro, at det kun er for de øvede eller for dem, som har strikket i mange år. Projekterne tager nemlig ikke særligt lang tid at lave, da du når meget langt meget hurtigt grundet garnets tykkelse. Du kan eksempelvis lynhurtigt lave en hyggelig kurv til både din hund og kat, som de helt sikkert vil elske at putte sig i. Det ér faktisk kun fantasien der sætter grænser. Vi forhandler også stofgarnet Zpagetti, som kan bruges til mange kæmpeprojekter også.

Køb kæmpe garn billigt og hurtigt

Hos mig i Kukuk.dk ønsker vi at være din foretrukne leverandør af kæmpegarn og tilbehør til din projekter. Derfor leverer vi også lynhurtigt varer fra dag-til-dag ligesom vi har prisgaranti på alle varer og 365 dages returret. Det betyder, at du altid kan købe kæmpegarn til Danmarks bedste priser og derudover ikke behøver at bekymre dig om, at du får bestilt for meget. Du kan nemlig altid returnere det til mig - uden problemer eller sure miner fra min side :-)

Se alle garntyperne i mit sortiment her.