Hoooked Zpagetti (UDGÅR)

Zpagetti garn fra Hoooked er et sjovt og spændende garn, som vi er meget glade for at kunne tilbyde på webshoppen. Zpagetti er ikke et helt almindeligt garn, som du kender det. Det fremstilles af overskudstekstiler fra tøjproduktion rundt omkring i Europa. Herefter farves og spindes det på store ruller af 800-900 gram. Zpagetti garn kaldes også for stofgarn og tekstilgarn. Af en rulle Zpagetti garn kan du på pind eller hæklenål 10 - 12 mm skabe et tæppe, en taske eller andre ting til hjemmet. Zpagetti egner sig fantastisk til interiørprojekter og er utroligt sjovt at arbejde med. Det er det perfekte garn til de særligt kreative!

OBS. Farverne på billederne kan variere fra de faktiske farver på garnene - der kan også forekomme farver, som slet ikke vises på billederne. Da Hoooked Zpagetti ikke er et klassisk garn, men er fremstillet af tekstilrester, er der ikke noget der hedder indfarvninger eller fast tykkelse på garnet. Vi vil derfor sjældent kunne få nøjagtigt den samme nuance hjem igen, ligesom tykkelsen på tråden også ofte varierer. Sørg derfor altid for at bestille rigeligt på én gang, så du ikke kommer til at mangle. Vi bestræber os på at sende så ens nøgler, som muligt, men der kan stadig være forskel på dem - særligt hvis du bestiller mange på én gang. Af en rulle Zpagetti kan der strikkes/hækles et stykke på ca. 40 x 40 cm.

Hoooked Zpagetti sælges stykvis - uanset hvor mange nøgler, der vises billederne.

Hoooked Zpagetti (UDGÅR)

Zpagetti garnets historie

Hoookeds Zpagetti garn er nok det mest kendte stofgarn i Europa. Siden år 2008 har den hollandske garnproducent leveret denne Zpagetti garn og det med stor succes. Selve navnet er en reference til den klassiske italienske nationalspise - spaghetti - og det er der en god grund til. Zpagetti garn fra Hoooked ligner nemlig ganske meget spaghettien, som vi kender fra tallerkenen, omend garnet er noget tykkere end pastaen. Dette garn kommer i kæmpenøgler på knapt 1 kg per rulle og har en løbelængde på ca. 120 meter. Derudover findes Zpagetti også i print udgaver med søde, sjove og kreative mønstre. Det kan være alt fra blomsterprint til mere antikke og maleriske print.

Populært stofgarn

For de fleste er "Zpagetti garn" synomym med alle former for stofgarn og derfor bruges navnet ofte om de øvrige garnkvaliteter, der findes på markedet i stofgarn-kategorien. Dette vidner blot om Zpagetti garnets popularitet blandt både hækle- og strikkeentusiaster. Hvert år udgives der massevis af bøger og blade med inpiration og opkrifter særligt designet til Zpagetti garn, ligesom der også online findes massevis af hækleopskrifter til Zpagetti. I de senere år er Zpagetti også blevet mere og mere anvendt i forbindelse med armstrik.