Seleclips / Suttekæde

Herunder finder du vores udvalg af seleclips. Seleclipse er uundværlige når du hækler suttesnore og de er også rigtig gode til hæklede barnevognskæder. Lad dig inspirere af vores udvalg og find det, der passer til netop dit projekt!

Vores sortiment af seleclips spænder bredt. Vi har flere seleclips med søde motiver, der henvender sig til drenge, piger og begge køn. Er du mere til det ensfarvede look har vi selvfølgelig også det. Vælg mellem hjerteform eller rund, og find den farve der passer til netop dit hækleprojekt. Er du til det helt neutrale look har vi flotte, hvide clips der  matcher enhver farve garn. De er også det oplagte valg, hvis du ikke kender kønnet på den baby, du gerne vil forkæle med en suttekæde.

Seleclips / Suttekæde

Seleclipse i høj kvalitet

Vores seleclipse er primært fremstillet i metal. Det gør dem holdbare og slidstærke. Kvaliteten er selvfølgelig i top, så du er sikret en seleclips, der fremstår flot og funktionel i lang tid. Især sikkerheden er vigtig når du hækler til babyer og du kan trygt vælge vores seleclipse til dit hækleprojekt.

Suttesnore og barnevognskæder

Det er hyggeligt med mindre hækleprojekter – både når det drejer sig om ting til dig selv (og din baby) og ting, du gerne vil give som gaver. Suttesnore og barnevognskæder er oplagte projekter, når du venter dig. Du er også sikker på at det er gaver, der vil glæde en nybagt mor. Seleclipsene holder kæden fast – hvad end det drejer sig om en suttesnor eller barnevognskæde. Hvad med at hækle et matchene sæt, nu du er i gang? Lad din inspirere af vores store udvalg af bomuldsgarn og kom i gang med at bruge seleclips til dine hækleprojekter!

Montering af seleclipsen

Det er nemt at montere seleclipsen når du hækler. Du kan for eksempel vælge at hækle fastmasker langs seleclipsen og den er hurtigt monteret. Resultatet er både sikkert og flot, og det gør seleclipsen til et uundværligt tilbehør når der skal hækles til babyen. Hækl ikke suttekæder længere end 22 centimeter – så er du garanteret at sikkerheden er i top, når suttekæden anvendes. Du kan selvfølgelig også bruge seleclips til andre projekter – kun fantasien sætter grænser.

Gå endelig på opdagelse i udvalget her på webshoppen og lad din inspirere. Barnevognskæder og suttekæder er oplagte projekter til at få tømt ud i garnlageret eller til at få den søde ventetid til at gå. Mangler du andet til dit projekt, har vi det garanteret også. Har du spørgsmål om vores seleclips er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Køb i dag og kom godt i gang med hækleriet!