Rundpinde 40 cm

Rundpinde i længden 40 cm er den mest almindelige blandt alle de mulige længder. Det er samtidig den letteste og mest behagelige pind at strikke mindre kreationer såsom huer, vanter, strømper og lignende med. Dette gælder både for øvede og for begyndere, som fortsat kæmper med at beherske at strikke med to pinde samlet med en lang wire. På denne side finder du vores udvalg af 40 cm rundpinde i forskellige materialer, såsom træ, metal, aluminium og messing. Vi sælger dem billigt året rundt og tilføjer jævnligt nye varianter og brands til sortimentet.

PRODUKTER

40 cm rundpinde i forskellige skønne materialer

Er du ny strikker og ikke helt skråsikker på, hvilken rundpind og materiale, der passer sig bedst til dit behov, så læs med her. Vi har nemlig rundpinde i metal - herunder aluminium og messing. Disse er kendetegnede ved glatte overflader, som sikrer dig, at maskerne glider let og ubesværet henover pindene. Dette gør dit strikkearbejde lettere. Derudover er metal også et stærkt materiale og dette medfører, at spidsen på pinden forbliver skarp, så du lettest muligt kan få fat i selv de helt små masker. Forskellen på en rundpind 40 cm i aluminium og en tilsvarende i messing er, at aluminium er lettere i vægt og samtidig nikkelfrit.

Vi har også 40 cm lange rundpinde i træ. Med rundpinde i træ er du sikker på at få nogle meget behagelige pinde, som bliver dejligt varme i hænderne mens du strikker. Derudover er træet selvfølgelig solidt og knækker ikke let. Overfladen på pinden er naturligvis også blandt således at maskerne glider let hen over rundepinden.

40 cm rundpinde i forskellige tykkelser til løst og fast

Uanset om du vælger rundpinde i træ eller metal, så er du sikret en blød og fleksibel wire, som giver dig mulighed for god bevægelse mens du arbejder. Derudover kan pindene fås i et væld af forskellige tykkelser og dette giver dig mulighed for at købe en rundpind, som passer nøjagtigt til dit kommende projekt. Du har derfor også mulighed for at strikke både løst og fast. Vælg en tyk rundpind for at strikke løst og en tynd for at strikke faste masker.

Se hele vores udvalg af rundpinde i alle længder og størrelser her.