Pudefyld / Bamsefyld

Mange mødre eller kvinder har et ønske om at være kreative og udfolde sig på nye måder. At sy og fylde puder er noget man stifter bekendtskab med allerede i de første år af skolegangen. At sy en pude, give den et særegent præg og derefter fylde den med pudefyld til den sprækker – det er noget de fleste kan huske som noget helt specielt og nærmest magisk. Pudefyld er et produkt, der er lavet af 100% polyester, og som derfor er holdbart og nemt at rengøre. Et helt almindeligt bamsefyld eller pudefyld kan vaskes ved 40 grader og tørretumbles ved 60 grader. Et pudefyld af polyester er med andre ord det perfekte fyld til dine puder eller dine børns hjemmelavede bamser.

Pudefyldets mange anvendelsesmuligheder

Et lækkert bamsefyld – også kendt som fyldevat – kan bruges til mange forskellige formål. Et fyldevat egner sig selvfølgelig til at fylde et produkt op med, hvilket vil sige, at man kan bruge et fyldevat til at fylde både puder, bamsedyner eller bamser op med. Et fyldevat kan derudover også bruges til at fylde pyntepuder op med, da det giver et let og ”fluffy” udtryk, der passer fint til dekorative formål.


Lad børnene opleve autentisk bamsefyld

Ønsker du, at dine børn skal kunne boltre sig og kaste rundt med bamserne, så fyld det med et lækkert pudefyld. Et pudefyld er billigt og kan klare lidt af hvert – hård behandling, smuds eller noget helt tredje.

At lave hjemmelavede tøjdyr, puder eller bamser er noget helt særligt og er utroligt moderne. At give sine børn en følelse af noget autentisk og hjemmelavet er en følelse og et minde, børnene vil huske langt ind i de voksne leveår.


Giv de hæklede tøjdyr liv med fyldevat

Noget der er ekstremt populært, er at hækle bamser og bløde tøjdyr og give børnene en gammeldags oplevelse med retro, hæklede dyr. Et hæklet tøjdyr skal også fyldes for at give det den helt rigtige følelse, så derfor kan man med fordel købe et polyester bamsefyld og give tøjdyret liv.

Foretrækker man et relativt ”slattent” tøjdyr, kan man med fordel fylde mindre bamsefyld i, men foretrækker man derimod et spændstigt tøjdyr, kan man fylde tøjdyret med rigelig fyld.