Mayflower Ribbon

Ribbon er et højkvalitets båndgarn fra danske Mayflower. Kvaliteten af Mayflower Ribbon er en anelse højere end standarden for de traditionelle stofgarner, idet Ribbon ikke er lavet af overskudsmaterialer fra tekstilindustrien og heller ikke af gamle kluderester.

Indhold: 60-80 % bomuld, 20 % polyamid, 20 % viskose
Vægt/længde: 250 gram = ca. 125 m
Anbefalet pindestørrelse: 8 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 8m x 14p
Behandling og vask: Maskinvask ved 40℃. Tørres fladt.

PRODUKTER

Ribbon-garn fra danske Mayflower

Båndgarnet fra Mayflower har faste farvenumre og indfarvningsnumre, hvorfor du i langt højere grad kan forvente at modtage de samme nuancer fra gang til gang. Dette sikrer ensartethed igennem dine projekter. Mayflower Ribbon kan anvendes til et utal af forskellige projekter indenfor interiør. Eksempelvis er garnet fantastisk til tæpper, puder, gulvtæpper, hynder, pudebetræk, gulvpuder, kurven og meget mere. Det ér virkelig kun fantasien der sætter grænser.

Mayflower Ribbon har nogle helt særlige egenskaber, og de er ofte lavet af blandinger af flere forskellige materialer. Som udgangspunkt er de lavet af mellem 60 og 80 % bomuld, hvor resten er polyamid og viskose. Se hvad det enkelte nøgle er lavet af ved at klikke på produktet.

Kvalitetsgarn fra Mayflower

Hos Kukuk.dk er vi specialister strikke, hækle og andre krea-projekter – og derfor er vi særligt glade for at have Mayflowers Ribbon-garn i vores udvalg. Vi udvælger nøje, hvad vores sortiment skal indeholde og derfor kan vi stå helt inde for de produkter, du finder på vores side her.