Knitpro Wires til Blocking 15 stk.

  5/5 stjerner. 1 kundeanmeldelser.

Producent: Knitpro
Materiale: Rustfrit stål
Farve: Metal
Antal: Se produktbeskrivelse
 

Knitpro Blocking Sæt er særdeles anvendeligt sæt af værktøjer til dig dig, der blocker dine hjemmelavede strikke- og hækleprojekter. Blocking er en teknik, som gør at du kan strække dine kreationer efter at de er blevet vasket.

Blocking sættet leveres i et lang rør, der måler ca. 99 cm i længden og 2,5 cm i diameteren. Indeni finder du ialt 15 wirer, lavet af rustfrit stål, som tåler at blive brug samme med våde og fugtige klædestykker. Sættet indeholder 6 wirer på 95 cm, 6 wirer på 50 cm og 3 fleksible wirer på 96 cm. Derudover medfølger 20 stk. T-pins og et målebånd. De 20 T-pins er ligesom wirerne produceret i rustfrit stål og måler 4 cm. Hver T-pin har en spids ende til montering af en Knitpro skumplast-måtte, mens den anden ende er formet som en løkke, der bruges til at holde kreationen på plads.

Knitpro Wires til blocking er lette at anvende. Vask eller fugt det strik, som skal strækkes i facon og stræk det herefter ud på et underlag, der kan tåle at blive hullet. Sæt wires langs kanten og spænd dem ud med T-pins. Lad det nu tørre og fjern til sidst wirerne. Blocking bruges oftest til tørklæder og sjalder, strikket eller hæklet i hulmønster, da det hjælper med at åbne mønsteret.

Indhold:

  • 6 x Wire 95 cm
  • 6 x Wire 50 cm
  • 3 x Flexible Wire 95 cm
  • 20 T-nåle
  • 1 Målebånd

På lager (4 stk.)

Leveres indenfor 1-2 hverdage
199,00 DKK
Antal:

 
Se kukuk.dk anmeldelser på Trustpilot
 

Kundeanmeldelser: Knitpro Wires til Blocking 15 stk.


, d. 10.05.2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️