Hækle DIY

På denne side finder du vores udvalg af DIY Kits i hæklede amigurumi dyr og andet sjovt fra Hoooked. Disse kits indeholder både den passende mængde garn og en udførlig opskrift, så du kan komme godt igang med at hækle dit eget krammedyr. Passende hæklenåle findes også her på shoppen. Hæklede dyr er meget populære i disse år da de er hurtige at gå til og ganske simple at lave. Du får hurtigt meget fra hånden med disse modeller og derudover mange timers sjov hækling.


Hæklede dyr til børn

De hæklede dyr fra Hoooked er velegnede til børn og babyer. Når du køber og hækler et af disse kits slår du to fluer med ét smæk: Du får en sød krammebamse til dit barn og du får nogle sjove og gode timers underholdning med at hækle den.

Kittet indeholder RibbonXL garn, som dyrene hækles i. Det minder om Zpagetti garn men er lettere, mere fladt og mere elastisk end Zpagetti. RibbonXl tåler maskinvask, men vi anbefaler ikke at du vasker disse dyr i vaskemaskinen. Istedet anbefaler vi at du bruger en våd klud når bamsen bliver beskidt. Når dyrene skal fylde anbefaler vi at du anvender bamsefyld i polyester.

Hæklede dyr kaldes for amigurumi, som er japansk for 'hæklede fyldte dyr'. De stammer oprindeligt fra japan, men er idag udbredt i hele verden. Børnene elsker dem og også hos babyer er de et hit. Derfor ses de også på mange børneværelser og som pynt eller legetøj på barnevogne i gadebilledet. 

Du kan læse mere om amigurumi her