Mayflower Hit Tattoo

Hit Ta-too fra danske Mayflower er et luftigt garn i akryl, som skiller sig ud fra mængden af andre lignende akryl kvaliteter. Garnet er produceret i 100 % ren akryl og er velegnet til alt fra tæpper til små, fine ting som pompom'er, bamser, hæklede blomster og andre små hyggelige pyntegenstande. Garnet er velegnet til hverdagsbrug, da den tåler maskinvask, ligesom den er meget anvendelig for dig, der er overfølsom for uld. Garnet kommer i store, flotte 100 grams nøgler og findes i et væld af fantastiske farver. Mayflower Hit Tatoo er vores klart mest populære akrylgarn og vi forstår udemærket hvorfor.

Indhold: 100 % Akryl
Garngruppe: B (20 - 22 masker)
Vægt/længde: 100 gram = ca. 350 m
Anbefalede Pinde/Nåle: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m
Håndtering: Maskinvask 30º / Tørretumbles ved lav temperatur

Hit Tatoo - akrylgarn når det er bedst

Mayflower populære akrylgarn tilhører Garngruppe B, hvor den står side om side med en lang række relaterede garner, som derfor kan bruges som alternativer for hinanden til de samme opskrifter. Hit Tattoo er blevet anvendt i årevis af strikke- og hækleentusiaster i hele norden og populariteten er kun stigende i disse år. Formentlig skyldes dette også, at akrylgarn generelt bliver mere og populært blandt det kreative folkefærd, men vi mener dog også at Hit Tattoo i sig selv har gjort sig positivt bemærket. Om det er en kvalitet for dig, kan kun du vurdere ud fra dine præferencer, men vi vurderer at chancen for at du også falder pladask for garnet, er ganske stor.

Garnets produktspecifikationer

Mayflower Hit Tatoo leveres i nøgler á 100 gram og har en løbelængde på ca. 350 meter. Vi har ovenfor noteret de anbefalede pinde- og nålestørrelser, men vil også nævne den her - garnet egner sig nemlig godt til en pind 4 mm. Strikkefastheden på 10 x 10 cm giver derfor 22 masker. Som du måske kan se, så får du rigtig meget garn for pengene her. Løbelængden per nøgle er nemlig 2,5 gange længere end gennemsnittet for andre garner og prisen er helt i bund. Du kan derfor lave rigtig gode projekter til rigtig billige priser.

Brug Hit Tattoo til hverdagsstrik 

Når du skal vælge et garn til hverdagsstrik, så er håndtering, holdbarhed, formfasthed og vaskeanvisninger en vigtig del af overvejelserne. Her gør Hit Ta-too sig væsentligt bemærket ved at kunne både maskinvaskes og tørretumbles. Derudover er garntrådene rigtig stærke og holder derfor længe selv ved daglig brug, som ellers slider meget på tøjet. Garnet er ydermere formstabilt, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt tøjet eller modellen bliver større, mindre eller går helt ud af facon med tiden. Alt du skal gøre er blot at overholde vaskeanvisningerne, så er du sikret i mange år frem. 

Køb Mayflower Hit Tatoo billigst her

Her hos Kukuk.dk er pris, service og godt humør topprioritet. Det betyder at du altid kan finde Hit Tattoo til Danmarks bedste pris her. Skulle du finde det billigere et andet sted, kan du benytte vores prisgaranti og så matcher vi eventuelle lavere priser. Derudover har vi altid hurtig dag-til-dag levering og hele 365 dages returret på alle produkter, så du ikke skal bekymre dig om byttefrister m.m.