Mayflower Alpakka (UDGÅR)

Mayflower Alpakka er et nyt, super-lækkert garn fra danske Mayflower, som vi er rigtig glade for at kunne præsentere for dig. Garnkvaliteten er særligt til dig, der sætter pris på at arbejde med 100 % alpaca i dine strikke- og hækleprojekter. I forhold til tykkelsen på garnet, så er det særdeles komfortabelt at bære og dejligt varmt - derfor egner Mayflower Alpakka sig også fortrinligt til trøjer, cardigans, huer, tørklæder, sjaler og sågar anvendes det også til strikkede tæpper. Garnet findes i 28 skønne farver og som noget særligt, har man anvendt lange fibre i produktionen for at undgå pilling.

Indhold
: 100 % Alpaca
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 200 meter
Anbefalede Pinde/Nåle: 3.5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 39p
Håndtering: Finvask eller uldvask 30℃ / Tørres fladt

Håndtering af Alpakka garn

Du kan vaske garnet i vaskemaskinen i enten finvask eller uldvask ved maksimalt 30 grader. Herefter bør du tørre projektet fladt og generelt behandle det med forsigtighed. Du kan læse mere om vask & håndtering her.

Prisgaranti og andre alternativer

Vi sælger Mayflower Alpakka til fordelagtigepriser ligesom alle andre varer i vores sortiment, da vi stiler efter at være den billigste garnforhandler på nettet i Danmark. Vi har samtlige farver på lager og har købt et stort parti hjem, så vi har nok til dine næste projekter. Alt i alt er Mayfower Alpakka altså et sikkert valg for dig, der er kvalitetsbevidst forbruger af alpacagarn.

Ønsker du et alternativ til denne garnkvalitet, kan du tage et kig på DROPS Alpaca, som også er en fremragende alpacakvalitet, men i lidt andre farver.