Järbo Reko Bomuld (UDGÅR)

Mød Reko Bomuld - et 100% genbrugt bomuldsgarn lavet af restprodukter i fra tøjindustrien. Dette er muligt fordi fiberen først trukket fra hinanden, herefter blandet sammen, kartet og matchet og til sidst spundet til et enkelt nøgle garn. Garn, som du nu kan få fingrene i :-)

Garntype: Bomuldsgarn
Indhold: 100 % Bomuld
Vægt/længde: 50 gram / ca. 75 meter
Anbefalede Pinde/Nåle: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18m x 26p
Håndtering: Maskinvask 60°C / Tørres fladt

En bæredygtig vej

Med Reko Bomuld tager vores producenter resterne fra modebranchen, som ellers skulle afskaffes på andre måder. Derfor kan de arbejde med en fiber, som allerede er indfarvet. Det betyder, at produktionen af garnet bliver billigere, hvilket resulterer i den lave salgspris, du finder her på shoppen. Dette gør det attraktivt for dig, at vælge en bæredygtig vej.

Omhyggeligt udvalgte farver

Den største udfordring for garnproducenterne er at matche alle de forskellige fibre for at opnå ensartede farver. Et enkelt parti består ofte af flere små partier nøje udvalgte for at give et pænt finish. Derfor kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at de 30 flotte farver er nøje udvalgte.

Da Reko Bomuld er produceret i samme strikkefasthed og pindestørrelse, som vores øvrige bomuldgarner fra Järbo, så kan du finde massevis af gratis opskrifter til garnet.