Hørgarn

Hørgarn er meget slidstærkt, og det kan tåle vask. Du skal dog være opmærksom på, at 100 % rent hørgarn kan virke meget groft, hvis du vil anvende det til at fremstille tøj. Hør blandes derfor ofte med bomuld eller viskose for at garnet opnår en vis blødhed. Blandingsgarn, som består af hør kombineret med bomuld eller viskose, er en helt unik blanding, hvor bomulden giver garnet sin fasthed, viskosen giver garnet blødhed og garnets indhold af hør giver det den finde tekstur og gode holdbarhed. Kombinationen af de tre typer fibre giver garnet et bedre udseende og bevirker, at det føles blødt mod huden uden at kradse eller klø.

KATEGORIER

Hørgarn til både strik, broderi og vævning

Mit udvalg af garn i denne kategori henvender sig særligt til strikning og vævning. Hørgarnet er typisk fremstillet af en behagelig og luksuriøs blanding af viscose, bomuld og hør. Denne kombination af materialer sikrer den højeste kvalitet og bedste holdbarhed og har bevist sig selv igennem årtier. 100 % ren hør er i sig selv ganske groft og derfor blandet det typisk med viskose og bomuld - for gøre det blødere og give det glans. Dermed opnår man garnkvaliteter, som er velegnet til både strik, hækling og brodering, uden at tøjet kommer til at kradse, klø eller genere din hud. Den særlige kombination af hør, viskose og bomuld giver derudover dit færdige projekt et helt særligt look og tekstur, som ikke fås fra andre garnkvaliteter. Hørgarn kan tåle vask ved 30-40℃ og kan derfor anvendes til daglig brug.

Anvendelsesmuligheder for hørgarn

Garn lavet af hør giver dine projekter en smuk og glansfuld overflade, som gør hvert eneste projekt helt unikt. Takket være garnet delikate fibre og fine egenskaber, er det muligt at fremstille lækkert tøj, både til børn og voksne. Som nævnt tidligere er garnet slidstærkt, hvilket er vigtigt for tøj til børn. Yderligere er garnet åndbart og derfor godt til sommertøj, som kræver at kroppen kan slippe af med varmen. Hørgarn er også velegnet til fremstilling af køkkentekstiler og interiør til hjemme, som eksempelvis karklude. dækservietter og tæpper. Med disse garnkvaliteter er mulighederne mange og kun fantasien sætter grænserne for dig.

Garn i høj kvalitet

Hos Kukuk.dk forhandler jeg udelukkende garn af højeste kvalitet, og derfor finder du et begrænset udvalg af hørgarn her på shoppen. Jeg har nøje udvalgt de kvaliteter, vi tilbyder, og giver dem vores bedste anbefaling med. Det er meget popuære kvaliteter fra Drops Design, der ikke slækker på kvaliteten og har fordelagtige priser på deres varer.

Se hele mit store udvalg af kvalitetsgarn ved at klikke her.