Garn med omtanke

Kukuk.dk er blevet miljøvenligt og CO2-neutral med mærkningen fra ingenco2.dk

I vores arbejde med at drive webshoppen, der sælger garn online, har vi tænkt meget over hvilken kultur, miljø og arbejdsgang, vi ønsker i vores virksomhed. Bl.a. har vi besluttet, at vi ønsker at reducere vore energiforbrug mest muligt for på den måde, at skåne miljøet for unødvendig forurening. Vi lever jo af at sælge garn, som er et naturprodukt og hvad er mere meningsfyldt i den henseende, end at værne om den selvsamme natur, vi lever af?

Derfor har vi strømsparende elementer på samtlige af vores IT-systemer på lageret i Aalborg. Vores computere står som udgangspunkt aldrig standby, ligesom de går i dvale når vi er til frokost eller ikke bruger computeren. Derudover er samtlige af vores lyskilder udskiftet med strømbesparende LED-pærer, som reducerer strømforbruget med helt op til 60 %.

Vores hjemmeside er selvfølgelig heller ikke gået ram forbi. Denne er nemlig blevet gjort klimavenlig og CO2-neutral, hvilket vi har valgt at få certificeret med mærkningen fra ingenco2.dk.

At have en Co2-neutral hjemmeside betyder, at vi igennem certificeringen betaler til CO2 reducerende projekter, som eksempelvis opførlse af vedvarende energikilder såsom vindmøller m.m. Vores bidrag dækker det energiforbrug, som er forbundet med vores servere og computere. 

CO2 neutral hjemmeside

 
Garn og tilbehør

Er du interesseret i at handle billigt garn og tilbehør hos en virksomhed, som tager ansvar for miljøet? Så se vores udvalg af garn her.

Bemærk: Du får lige nu vist et mindre udvalg af produkter fordi du har aktiveret filtre

Klik her for at rydde filteret

Filtre