Damer - cardigans

En strikket cardigan er en alsidig item til garderoben, som kan bruges hele året rundt. Uanset om du er på udkig efter en kort eller lang model, kan du hos Kukuk.dk finde et stort udvalg af opskrifter og strikkekits på forskellige strikkede cardigans. Vælg blot den ønskede opskrift, din størrelse samt farven på garvet, og du kan nu glæde dig til at komme i gang med din strikkede cardigan.


PRODUKTER

Sæt præg på din strikkede cardigan

Med en strikket cardigan kan du selv sætte dit eget præg på designet. Ved at bestille et strikkekit, får du mulighed for at tilpasse størrelsen og farven på cardiganen til at være den pasform og farve du ønsker. Med dit valg af knapper kan du ligeledes gøre din strikkede cardigan unik og sætte prikken over i’et. Her er det kun fantasien der sætter grænser, både hvad angår farve, materiale, form og størrelse. Du kan se vores udvalg af knapper her, og finde inspiration til den kombination du bedst kan lide.

Opskrift på en anvendelig strik

Strikkede cardigans er både praktiske og anvendelige, og kan kombineres med mange andre items i garderoben. En let cardigan kan i sommerhalvåret bruges over en kjole eller til et par shorts, mens den på de varmere dage også kan fungere som en jakke. Til de køligere dage er en tykkere cardigan et sikkert hit til at holde varmen i.

Hos Kukuk.dk finder du vores udvalg af strikkekits og strikkeopskrifter til cardigans. Uanset hvilke krav du har til din strikkede cardigan, kan du med sikkerhed finde en opskrift, der passer til din stil og dit niveau.