Damer - bluser

Bluser kan man aldrig få for mange af. Hos Kukuk.dk finder du et stort udvalg af opskrifter og kits på strikkede bluser. Vores udvalg består af mange forskellige slags, og der er med garanti en opskrift på en bluse, som falder i din smag. Uanset hvilket formål du må have med dit næste strikkeprojekt, kan du hos Kukuk.dk finde strikkekits på bluser med forskellige detaljer og strukturer. Vælg blot den ønskede opskrift, din størrelse samt farven på garvet, og du kan nu glæde dig til at komme i gang med din strikkede bluse.


PRODUKTER

Strikkekit på bluse efter eget ønske

Ved selv at strikke din bluse, har du mulighed for at skabe en bluse, som passer præcis til dine egne behov. Med et strikkekit kan du nemt tilpasse størrelsen og derved også pasformen på dit strik. Afhængig af hvilke teknikker du godt kan lide at strikke, kan blusen også tilpasses i forhold til både mønster og design. Med garn og en strikkeopskrift til en bluse fra Kukuk.dk kan du sætte dig helt eget præg på blusen.

Strikkede bluser hele året rundt

Strik kan bruges hele året rundt, mens strikkede bluser kan bruges til nærmest alle outfits. Blandt vores mange opskrifter på strikkede bluser kan du finde forskellige størrelser og pasformer, som passer til enhver sæson og anledning.

I vores sortiment af strikkekits kan du til de kolde vintermåneder finde strikkekits med opskrifter og garn til tykkere striktrøjer, både med og uden høj hals. Derimod, til de varme sommermåneder kan du med vores strikkekits strikke fine og tynde bluser, både med lange og korte ærmer.

Hos Kukuk.dk finder du vores udvalg af strikkekits og strikkeopskrifter på bluser til damer.