UGENS SPOT TILBUD - VIKING BJØRK KUN 25,95 KR

Garn og tilbehør online 


Vi er en online forretning og showroom placeret i Randers med speciale i salg af garn, krea- & hobbyartikler på nettet.

Som webshop ønsker vi at forhandle produkter af højeste kvalitet til kreative gør-det-selv folk i Danmark og det øvrige Europa.


Vi kan således tilbyde et stort udvalg af

Derudover har vi også her på siden links til tusindvis af hækle- og strikkeopskrifter, som du ganske gratis kan benytte dig af.

Vores mål er at blive totalleverandør af garn, tilbehør og krea-artikler til så mange danske strikke- og hækleentusiaster, som overhovedet muligt. Derfor udvider vi også løbende vores sortiment for bedst muligt at kunne imødekomme de behov, vores kunder måtte have.

Af brands forhandler vi bl.a. Drops Garnstudio, Mayflower, Viking, Järbo, Hoooked, Istex og Knitpro.

På de forskellige produkter vil du finde nyttige oplysninger om strikkefasthed, passende pinde og nåle, vaskeanvisninger, længder, garnkvalitet og meget mere. På den måde forsøger vi at gøre det så let for dig som muligt, at vælge de rigtige produkter til dine projekter.

Samtlige produkter i vores webshop er testede i Europa og produceret i materialer af højeste kvalitet. Du kan altså føle dig helt tryg ved at købe garn hos.

Hos Kukuk.dk er det en selvfølge, at prisen på garn og tilbehør skal være til at betale. Det betyder at vores produkter altid matcher markedets laveste priser. Derudover har vi løbende tilbud og garnudsalg på udvalgte varer og vi udlodder også gavekort fra tid til anden.

Ønsker du at holde dig opdateret på de nyeste tilføjelser i vores sortiment og samtidig sikre dig, at du ikke går glip af gavekort og rabatter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden ligesom du kan følge os på Facebook og Instagram.

I modsætning til din lokale garnforhandler har vi åbent 24 timer i døgnet året rundt, så du kan bestille dine varer når det passer dig. Hurtig levering er en af vores kerneværdier og du kan forvente at modtage dine varer indenfor 1-2 dage efter bestilling med mindre andet er angivet. Bestiller du inden kl. 13:00 på hverdage afsender vi ordren samme dag og køber du for 499,- er fragten gratis - så fyld gerne kurven!

Er du bosat i Randers eller befinder du dig i området, kan du vælge at afhente dine varer fysisk på vores adresse efter afsluttet bestilling. Du kan læse mere om dette og hvordan du på den måde får adgang til det billigste garn i Randers her.

Vi håber meget, at du bliver endnu en af vores mange tilfredse kunder på Kukuk.dk.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre

Køb for 499 DKK mere og få GRATIS fragt!