VI HAR FÅET SOLSTIK - MAYFLOWER MAGIC SOCK YARN - NEDSAT MED 41% - NU KUN 35 KR

Garn og tilbehør online 


Vi er en online forretning og showroom placeret i Randers med speciale i salg af garn, krea- & hobbyartikler på nettet.

Vi kan således tilbyde et stort udvalg af

Vores mål er at blive totalleverandør af garn, tilbehør og krea-artikler til så mange danske strikke- og hækleentusiaster, som overhovedet muligt. Derfor udvider vi også løbende vores sortiment for bedst muligt at kunne imødekomme de behov, vores kunder måtte have.

Af brands forhandler vi bl.a. Drops Garnstudio, Mayflower, Viking, Järbo, Hoooked, Istex og Knitpro.

Ønsker du at holde dig opdateret på de nyeste tilføjelser i vores sortiment og samtidig sikre dig, at du ikke går glip af gavekort og rabatter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden ligesom du kan følge os på Facebook og Instagram.

I modsætning til din lokale garnforhandler har vi åbent 24 timer i døgnet året rundt, så du kan bestille dine varer når det passer dig. Hurtig levering er en af vores kerneværdier og du kan forvente at modtage dine varer indenfor 1-2 hverdage efter bestilling med mindre andet er angivet.

Er du bosat i Randers eller befinder du dig i området, kan du vælge at afhente dine varer fysisk på vores adresse efter afsluttet bestilling. Du kan læse mere om dette og hvordan du på den måde får adgang til det billigste garn i Randers her.

Se HER hvad kunderne siger om os på Trustpilot.dk

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre

Køb for 499 DKK mere og få GRATIS fragt!